top of page

Umbria és Szász-Svájc

Frissítve: 2020. febr. 27.


Még van néhány szabad hely, jelentkezzenek az érdeklődők!


Kedves Klubvezetők! Kedves Barátaink!

Elkészültek a 2020. évi Umbria-Szász-Svájc kirándulások programjai, melyeket utazási irodán keresztül szervezzük. Idegenvezetéssel egybekötve, látnivalókban gazdag, autóbuszos utakat szeretnénk klubtagjaink, barátaink részére kínálni, bízva abban, hogy az ajánlott programok elnyerik tetszéseteket és velünk kirándultok ebben az évben is.

A programokban feltüntettük a jelentkezési határidőt, mely egyben a kirándulás részvételi díjának befizetési határideje is. Kérjük, ezt vegyétek figyelembe, s így hirdessétek meg programjainkat!

Júniusban umbria régió szépségében gyönyörködünk. Olaszország középső részén terül el az umbriai régió, ahol több etruszk város romja és középkori hegyi falvak színesítik a buja, zöld tájat. Umbriát gyakran nevezik Olaszország zöld szívének, mivel kiemelkedően sok természeti park található a határai között. Ezenkívül itt látható az ország legnagyobb tava, több látványos vízesés és egy érdekes múmia-gyűjtemény is.

Szeptemberben egy igazán varázslatos és színpompás kikapcsolódásra invitálunk benneteket,Közép-Európa egyik leglátványosabb, legnépszerűbb idegenforgalmi régiója, a Csehország és Németország határán fekvő Cseh Svájc és Szász Svájc nevű, rendkívül változatos felszínű, különleges sziklaformációiról híres régióba látogatunk. Az Elba vágja ketté e csodás vidéket, jobb partján a cseh és a német oldalon is Nemzeti Parkokat alakítottak ki, ahol a legszebb, legérdekesebb látványosságok csoportosulnak, de a folyó bal oldalán is számtalan látnivaló várja a látogatókat.

Bízunk abban, hogy időben hirdettük meg ajánlatainkat, amelyeket a munkaterveitekben is be tudtok iktatni, valamint ezen időpontok figyelembevételével tudják az érdeklődők a jövő évi programjaikat tervezni, szervezni!

Szeretnénk, ha minél többen velünk kirándulnátok!

Üdvözlettel: Medveczki Aranka, 06-30-641-56-86

Mindenhol csak kellemes helyek vannak, ha megfelelőképpen állsz a dolgokhoz. Vavyan Fable


184 megtekintés
bottom of page