top of page

Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál, 2020

Frissítve: 2020. febr. 21.


Kedves Nagymamák, Nagypapák, kedves Nyugdíjasok!

A 2020. január 27 és február 2 között immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál (BIDF, www.bidf.hu) idén is szeretné, ha a szakmai zsűri mellett a nézői szempont is jobban érvényesülne a filmek értékelésében, és egy NYUGDÍJAS ZSŰRI is értékelné a bemutatásra kerülő alkotásokat. Plakáton az egyik versenyfilm.

Várjuk tehát olyan lelkes, kíváncsi, a világra nyitott, filmkedvelő nyugdíjasok jelentkezését, akik szívesen részt vennének egy ilyen kalandban, szívesen belekóstolnának egy nemzetközi filmfesztivál hangulatába!

A zsűri feladata lesz 6-8 kijelölt film megnézése - természetesen ingyen - a fesztivál ideje alatt a Cinema City Aréna Pláza moziban, közös döntés a legjobbnak talált filmről, majd február 2-án az ünnepi záró-rendezvényen a díj átadása. Ezen kívül a zsűritagok hivatalosak a fesztivál fogadással egybekötött ünnepi nyitórendezvényére is.

A zsűribe való jelentkezéshez idegen nyelvtudás nem szükséges, a filmeket magyar felirattal vetítjük.

A jelentkezéseket Tóth Piroska nevére várjuk 2020. január 19-ig a bidf.guests@gmail.com e-mailcímre a következő adatok megadásával:

• név

• elérhetőség (e-mailcím és telefonszám)

• kerület

• klub/társaság neve

• néhány soros bemutatkozás (foglalkozás, kor, érdeklődési kör…)

A jelentkezőket a zsűriben való részvételükről, illetve a további információkról e-mailen, vagy telefonon értesítjük majd.

A fesztiválon való találkozás reményében üdvözlettel:

Tóth Piroska

BIDF programigazgató

0620/945-0347


53 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Soron következő Budapest másképp sétánk 2024. június 11-én 14 órakor veszi kezdetét. Ezúttal Budapest új arcát - a magyar La Défense negyedet, Infó-park és a Kopaszi-gát környékét,

bottom of page