top of page

Elnökségi ülés meghívó

Frissítve: 2020. szept. 27.


Kedves Klubvezetők! Kedves Meghívott Vendégeink! A Nyugdíjasok "Életet az Éveknek" Területi Egyesülete (Budapest) ezúton meghívja a klubvezetőket a 2020. február 12-én (szerdán) 10 órakor tartandó klubvezetői értekezletre.

Helyszín

XIII. kerület, Tüzér u. 56-58. fsz. 12. Napirendi pontok

  1. Tájékoztató a magyarországi nyugdíjasok helyzetéről.

  2. Az induló Fővárosi Idősügyi Tanács megalakulása, résztvevői, feladatai.

Előadó: Dr. Hegyesiné Orsós Éva Szövetségünk elnöke A témák fontosságára való tekintettel minden klubvezetőnk megjelenésére feltétlenül számítunk!

Tájékoztatunk, hogy ebben az évben minden hónap második szerdáján 10 órakor tartjuk a klubvezetői értekezletet, és szeretnénk, ha minél többen eljönnétek. Kérjük, hogy akadályoztatás esetén helyettesről gondoskodni szíveskedjetek! A február 12-i találkozás alkalmával át lehet venni a Béres Cseppeket, valamint kérjük, hogy fizessétek be az ez évi tagsági díjat, az újságpénzzel együtt. A tagdíj a tavalyihoz képest nem változott. Várunk benneteket szeretettel!

Üdvözlettel: Talyigás Katalin, elnök

Tekintsétek meg a 2020. január 29-i kibővített elnökségi ülésről készült emlékeztetőt.


63 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Meghívó

Ferge Zsuzsa szakmai örökségének nyomában szabadegyetem, 2 évad, 7. alkalom, 2024 április11 du. 5óra Az időstársadalmat érintő kérdések és problémák - kerekasztal-beszélgetés Felkért résztvevők - Szém

Legyen Ön is idősügyi szakértő! Kvíz

Kérjük töltse ki a tesztet. Ha 20 pontból legalább 15-öt elért, gratulálunk, Ön sokat tud az idősek helyzetéről, problémáiról. Köszönjük, hogy kitöltöti a tesztet.

bottom of page