top of page

Nyugdíjasok, figyelem...

Frissítve: 2020. febr. 19.


Az időseket érintő kérdésekről fog megbeszéléseket folytatni időközönként az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) Családpolitikáért Felelős Helyettes Államtitkársága és a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa - hangzott el azon a megbeszélésen, amelyen Beneda Attilát, az EMMI helyettes államtitkárát tájékoztatta Juhász László, az MSZSZ Nyugdíjas Tagozatának elnöke, mint a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsának soros elnöke. Az egyeztetésen szóba kerültek az idős embereket érintő egyes kérdések, problémák is - adta hírül a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MSZSZ) Nyugdíjas Tagozata.

Továbbiak a Napi.hu oldalon Nyugdíjasok, figyelem: fontos döntést hozott a kormány címmel.

Megalakult a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa, akikkel az Emberi Erőforrások Minisztériuma rendszeresen tárgyal majd. Tovább a Portfolio oldalán Meghallgatja a kormány a dühös magyar nyugdíjasokat címmel.


250 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Talyigás Katalin az Életet az Éveknek Területi Egyesülete leköszönő elnöke, szociológus Publikálva:2023.09.14. 06:00 Megosztás A múlt szombaton, a Margitszigeten tartott SzázSzó összejövetelre készül

bottom of page