top of page

Budapesti Operettszínház - Idősek világnapja köszöntésKedves Klub-vezető, Kedves Tagok!


Engedjék meg, hogy köszöntsem Önöket az Idősek világnapja alkalmából. Köszönjük felénk nyújtott és családmegtartó szeretetüket, élettapasztalatukat, amivel gazdagítják közösségeiket, így a mi életünket is. Remélem érzik, nem csak a mai napon, hanem egész éven át tartó kitüntetett figyelmünket.

Az Operettszínház nem lenne teljes Önök nélkül és igen, most egy egész világot letaglózó járványidőszakot élünk, megértjük félelmeiket és természetesen mi is mindent elkövetünk az Önök védelme érdekében. Meglátásom szerint felelősségteljes és elővigyázatos magatartást tanúsítva most sem kell a négy fal közötti száműzetésbe vonulniuk.


Jöjjenek el megnézni a klasszikus történethez méltó új köntösben Kálmán Imre remekét a Marcia grófnőt. Ha már látták, akkor is érdemes eljönni, mert most a Kossuth-díjas koreográfus, Bozsik Yvette álmodta újra a darabot.

Október 25.-én (vasárnap) 15:00-kor kezdődő előadásra most ketten jöhetnek el 1 jegy áráért, igen 50% kedvezményt szeretnénk adni Önöknek. Akik élnek a lehetőséggel hőn szeretett Oszvald Marikánk mellett többek között Lévai Enikőt, Vadász Zsoltot, Bojtos Lucát és Erdős Attilát tekinthetik meg a főbb szerepekben.


Jöjjenek el és vigyenek el 2 jegyet 1 áráért!

Október 25. (vasárnap) 15:00 óra

A biztonságot biztosító intézkedéseink a következőek:

A helyek elfoglalása szakaszosan történik, a főbejáraton a földszint jobb oldalára valamint az emeletre jegyet váltók érkezhetnek a színházba, a többiek, tehát a földszint bal oldala és a páholysor a Mozsár utcai bejáraton keresztül foglalhatja el helyét, hogy csökkentsük a kontaktusok számát. Belépéskor hőmérsékletmérés történik, ezzel biztosítva, hogy csak tünetmentes nézők ülhessenek be a sorok közé.

Nézőink jogszabály szerint kötelesek a kihelyezett kézfertőtlenítőket valamint a védőmaszkot végig használni.


Kérés vagy kérdés esetén keressenek bizalommal alábbi elérhetőségeim egyikén!”

Ványi Viktória, szervező

Mobil: +36 30 280 87 80

32 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Soron következő Budapest másképp sétánk 2024. június 11-én 14 órakor veszi kezdetét. Ezúttal Budapest új arcát - a magyar La Défense negyedet, Infó-park és a Kopaszi-gát környékét,

Comments


bottom of page