top of page

Esélyegyenlőség

Frissítve: 2023. márc. 25.


Kedves Kollégák!

Szeretném Önöknek még egyszer megköszönni a befektetett munkájukat, és visszacsatolásként megosztani a Fővárosi Önkormányzat számára átadott helyi esélyegyenlőségi program tervezetét.

FHEP2327_teljes_fin
.pdf
Download PDF • 1.94MB

Információink szerint a dokumentum a csatolt formában kerül a három, Fővárosi Önkormányzat által működtetett részvételi testület - a FIT, a FŐÉT és az Esélyteremtő Budapest civil munkacsoport - elé azok soron következő ülésén. Az esélyegyenlőségi programot ezután terjeszti a területért felelős főpolgármester-helyettes a Fővárosi Közgyűlés elé.

Emellett szeretném felhívni a figyelmüket a Budapest Esély NKft. Egymásra Lépni Tilos! alkotói pályázatára, amelynek idei évi kiírása az esélyegyenlőségi programra fókuszál a Budapest 150 programsorozat részeként.


ELT_szórólap_2023
.pdf
Download PDF • 175KB

Az alkotói pályázat keretében 3 kategóriában (képzőművészeti alkotás/fotó, irodalmi alkotás és kisfilmek) várjuk a pályázatokat, amelyek közül kategóriánként a zsűri által legjobbnak talált 3 alkotást, valamint a facebook oldalunkon megrendezésre kerülő közönségszavazáson legtöbb szavazatot szerző 3 alkotást is díjazzuk. Szeretettel várjuk bármely korosztályhoz tartozó, bármilyen nemzetiségű alkotók pályázatait. Csatolom a pályázati szórólapunkat és alábbiakban linkelem a pályázati kiírást és dokumentációt tartalmazó weboldalt:

Nagyon szépen megköszönjük, ha segítenek nekünk abban, hogy a pályázati lehetőség minél több potenciális alkotóhoz eljusson!

Üdvözlettel és köszönettel, Molnár Attila

Molnár Attila

esélyegyenlőségi koordinátor

Budapest Esély Nonprofit Kft.

Tel.: 06 70-315-5236

1084 Budapest, Őr utca 5-7.

18 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Meghívó

Ferge Zsuzsa szakmai örökségének nyomában szabadegyetem, 2 évad, 7. alkalom, 2024 április11 du. 5óra Az időstársadalmat érintő kérdések és problémák - kerekasztal-beszélgetés Felkért résztvevők - Szém

Legyen Ön is idősügyi szakértő! Kvíz

Kérjük töltse ki a tesztet. Ha 20 pontból legalább 15-öt elért, gratulálunk, Ön sokat tud az idősek helyzetéről, problémáiról. Köszönjük, hogy kitöltöti a tesztet.

bottom of page