top of page

Könyvklub 2021 őszKedves Könyvbarátok!


Következő klubtalálkozó november 30. kedd 4 óra Könyvbemutató: Lévai Katalin: Tűzmadár c, könyvét mutatjuk be. Lévai Katalin új regénye: Tűzmadár (Tericum Kiadó).

Görgessetek le a meghívóhoz


Ismét a szokott helyszínen, a Márai Sándor Könyvtárban,1016 Budapest, Krisztina körút 87-91. útvonal minden hónap utolsó keddjén 16 órakor szeretettel várjuk a könyvszeretőket.

"Kedves Könyv Barátok, a járványhelyzet miatt, a könyvtárakban a rendezvényekre kötelező az előzetes regisztráció. Az a kérésem, hogy aki jönni szeretne, az írjon a könyvtár fszek0101@fszek.hu vagy matrayk@fszek.hu email címre, vagy hívja a könyvtárat hétköznap 12-16 óráig a (+36-1) 356-4694-es telefonszámon és így jelezze részvételi szándékát. Ez azért is fontos nekünk, mert nem tölthetjük meg teljesen székekkel a termet, figyelnünk kell a szociális távolság megtartására is. Úgy gondolom, hogy ha van hely, akkor természetesen beengedhetem majd azokat is, akik előzetesen nem regisztráltak. Jó, ha van nálatok védettségi igazolvány, mert az rendezvényeknél nálunk kötelező és a maszk is nagyon ajánlott. Vigyázzatok magatokra! Minden jót kívánok!

Mátray Klementina, könyvtárvezető"


Májusban a folytatásra javasolt könyvek és klubtalálkozók tervezett időpontjai a nyári egyeztetés során a következőképpen alakultak:

November 30. kedd 4 óra Könyvbemutató: Lévai Katalin: Tűzmadár c, könyvét mutatjuk be. Lévai Katalin új regénye: Tűzmadár (Tericum Kiadó)

Várunk szeretettel ősszel is! Talyigás Kati és Mátray Klementina.


Ősszel lezajlott klubtalálkozók


Október 7.-n, kivételesen csütörtökön du. 4 órakor találkoztunk, vendégünk volt Dragomán György. Élete mellett témánk a Rendszerújra c. kötete. 2018 Magvető Kiadó.


Szeptember 28-n a Dekameron Projekt volt a beszélgetés témája.

29 új novella a járvány idejéből. 2021 Atheneum Kiadó, a NewYork Times válogatása.


206 megtekintés
bottom of page