top of page

"Híd a generációk között" online vetélkedő

Frissítve: 2021. jan. 24.


Kedves Klubvezető! Kedves Klubtagunk!

Szövetségünk számára kiemelt jelentőséggel bír, hogy klubtagjainknak támogatást tudjon nyújtani többek között az egészségben eltöltött évek számának növelése, az aktív élet fenntartása és a generációk közötti együttműködés, szolidaritás növelésében.

Az idei év rendhagyó, hiszen a járványügyi intézkedések sokaknál az aktív és személyes társadalmi kapcsolatokkal teli életet és a nyugdíjas klubok működését jelentősen befolyásolták.

Klubtagjaink nem tudták, tudják a szokásos, aktív hétköznapi életüket élni, otthon kell maradniuk, felerősödött a sebezhetőségérzetük.

Felértékelődtek a családi kapcsolatrendszerek, a megváltozott körülmények fokozott terhet róttak a családokra, klubtagjainkra. Előtérbe került az online kapcsolattartás.

Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet Éveknek” Országos Szövetsége céljainak elérése érdekében támogatónk a Richter Gedeon Nyrt.-vel együttműködve online vetélkedőt hirdet „Híd a generációk között” címmel.

A versennyel kapcsolatos gyakorlati tudnivalók


A versenyre jelentkezni 2020. november 16-ig lehet e-mailen Medveczki Arankánál a aranka.medveczki@gmail.com email címen.


A versenyre 2 fős csapatok jelentkezését várjuk, egy klubtag és egy aktív 18-60 év közötti családtag személyében. Versenyezni csak két generáció összefogásával lehet, nyugdíjas klubtagunk egészségügyi, családtagja környezetvédelmi kérdéseket fog kapni. Kérem, hogy minden csapat egy email címet adjon meg, amelyen a levelezést bonyolíthatjuk.


A megadott email címre november 16-n fogjuk kiküldeni a kérdéseket, az adatvédelmi nyilatkozatokat és a játékszabályzatot. A kitöltött teszteket csapatonként egy e-mailben a majd megadott email címre várják.

A tárgyba be kell írni Budapest "Híd a generációk között".


A kvíz befogadására csak abban az esetben van lehetőség, ha mindkét csapattag kitölti az adatvédelmi nyilatkozatot és kitöltött kvízekkel együtt visszaküldi e-mailben.


A kitöltött kvízeket és a nyilatkozatokat legkésőbb 2020. november 30. napján 24.00 óráig lehet beküldeni.


Az eredményhirdetésre minden versenyzőt online várni fogunk és a pontos dátumot, meghívót küldeni fogjuk.

Jó egészséget és sikeres versenyzést kívánunk!

Üdvözlettel:

Dr. Talyigás Katalin, elnök

Nyugdíjasok „Életet az éveknek” Területi Egyesülete

42 megtekintés

Comments


bottom of page