top of page

Hasznos információk: Győri Egészség Központ


Kedves Klubtagok!

Azzal a gondolattal osztom meg az Arrabonától kapott levelet, hogy a bezártság érzését, a mozgásszegénységet sikerül a segítségével csökkenteni.

Reméljük mindenki vigyázott magára és elkerülte a fertőzést.

Vidám, nyugodt napokat kívánunk!


"Kedves Klubvezetők, Kedves Nyugdíjas Társaim!

Győr Megyei Jogú Város Idősügyi Tanácsa megbízásából a WHO Iroda az alábbiakkal keresett meg, mint az Idősügyi Tanács tagját:

"A járványhelyzet sajnos nem teszi lehetővé a személyes találkozást, így az Idősügyi Tanács összehívását sem, de a kapcsolatot szeretnénk fenntartani Önökkel.

A Nyugdíjas Klubok tagjai telefonon vagy valamilyen elektronikus eszközön keresztül kapcsolatban állnak egymással, ezáltal rendszeresen működik Önök között a kommunikáció, amely sokat jelent a jelenlegi helyzetben. Maradjanak kapcsolatban, a fizikai távolság nem kell, hogy egyenlő legyen az elszigetelődéssel. Kérem, a csatolt anyagokat, információkat juttassák el a klubtagok részére.

  • Mellékelten küldöm az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény Győr tájékoztatását a Demencia Tanácsadás kapcsán.

  • A járvány ideje alatt megnövekedett az otthon töltött idő, amely mozgáshiányhoz vezet, ez pedig problémákat okozhat. Csatoltan található egy tornaprogram, amely az idősebb korosztály számára készült.

  • Szeretném figyelmükbe ajánlani a Győri Járási Egészségfejlesztési Iroda és Lelki Egészség Központ oldalán található hasznos információkat a mind a járványhelyzetről, mind pedig testi-lelki egészségmegőrzéssel kapcsolatosan. "

Bízom benne, hogy ebben a pandémiás időszakban a fentiek is nyújtanak egy kis örömforrást.

Vigyázzatok magatokra, vigyázzunk egymásra.

Üdvözlettel: Rákosi Zsolt János, elnök"

bottom of page