top of page

Hegedűs a háztetőn


Kedves Klub Vezetők, Kedves Tagok!

Figyelmükbe ajánlom az Operettszínház kiemelt novemberi nyugdíjas előadást, melyre korlátozott számban jegyek még kaphatók!

Hegedűs a háztetőn november 23. (kedd) 17:00 órára kedvezményesen

3.000.-Ft-os jegyáron!

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A helyszín a 20. századi Anatevka, egy zsidók és oroszok lakta falu, ahol a közösségéletét a vallás és a mindenre kiterjedő hagyományok határozzák meg. Itt él Tevje, a tejesemberfeleségével, Golde-val, valamint öt lányukkal. Az apa mindent elkövet, hogy a családot összetartva lányait a tradíciók szerint adja férjhez. A fiatalok azonban vallási eszmék helyett, szerelemből kívánnak házasodni. Mindeközben a helyi zsidó közösségnek különböző megpróbáltatásokkal kell szembenéznie: az egyre erősödő antiszemitizmussal, a politikai megmozdulásokkal és végül a rendelettel, hogy vagyonukat hátrahagyva el kell hagyniuk őseik földjét!

Főbb szerepekben: Földes Tamás, Homonnay Zsolt, Szulák Andrea, Janza Kata, Kalocsai Zsuzsa, Oszvald Marika.

Foglalásaikat az alábbi elérhetőségen adhatják le:

Fajka Zsanett, szervező +36 30/011-77-97 fajka.zsanett@operett.hu

videó: operettszínház.hu

13 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Soron következő Budapest másképp sétánk 2024. június 11-én 14 órakor veszi kezdetét. Ezúttal Budapest új arcát - a magyar La Défense negyedet, Infó-park és a Kopaszi-gát környékét,

Comments


bottom of page