top of page

Honlapozó felhívás

Frissítve: 2021. jan. 28.


Gyakorlatiassá formált közmondás szerint jó bornak is kell a cégér, ergo jó honlapnak is kell a népszerűsítés!


Sok hasznos és naprakész információt tartalmazó, áttekinthető és felhasználóbarát (köszönet érte Zara Katának) honlapunk népszerűsítésére, olvasottságának növelésére a Nyugdíjasok Életet az Éveknek Területi Egyesülete Honlapozó címmel játékos vetélkedő sorozatot indít klubtagok részére.


Kérdéseinket és a helyes válaszok pontértékeit e-mailben és honlapunkon (bpeletetazeveknek.org) első alkalommal február 2-án, majd ezt követően havi rendszerességgel, minden hónap első keddjén jelentetjük meg.


A kérdésekre adott válaszokat –melyek a honlapon minden esetben elolvashatóak, csupán rá kell találni- az egyes fordulókban megadott határidőig, a beküldő klubtag nevével és klubjának megnevezésével együtt a renfer.istvan@gmail.com e-mail címre kell megküldeni.


A beérkező válaszokat a beküldési határidő lejárta utáni héten értékeljük és ennek eredményét - a győztes személyének és klubjának megnevezésével, valamint a helyes válaszokkal együtt-, honlapunkon közöljük.


Pontegyenlőség esetén a beérkezés sorrendje (gyorsaság) dönt.


Az egyes fordulók tapasztalatait a következő aktuális, egyenlőre online módon tartott klubvezetői megbeszélésen értékeljük, kiemelt figyelemmel a győztes teljesítményére.


Díjazás: Emléklap valamennyi résztvevő számára online formában


Eredményes „honlapozást” valamennyi résztvevőnek!


Budapest, 2021. 01. 15.

Az ELNÖKSÉG nevében Renfer István

36 megtekintés

Comments


bottom of page