• Budapesti Egyesület

Honlapozó felhívás

Frissítve: jan 28


Gyakorlatiassá formált közmondás szerint jó bornak is kell a cégér, ergo jó honlapnak is kell a népszerűsítés!


Sok hasznos és naprakész információt tartalmazó, áttekinthető és felhasználóbarát (köszönet érte Zara Katának) honlapunk népszerűsítésére, olvasottságának növelésére a Nyugdíjasok Életet az Éveknek Területi Egyesülete Honlapozó címmel játékos vetélkedő sorozatot indít klubtagok részére.


Kérdéseinket és a helyes válaszok pontértékeit e-mailben és honlapunkon (bpeletetazeveknek.org) első alkalommal február 2-án, majd ezt követően havi rendszerességgel, minden hónap első keddjén jelentetjük meg.


A kérdésekre adott válaszokat –melyek a honlapon minden esetben elolvashatóak, csupán rá kell találni- az egyes fordulókban megadott határidőig, a beküldő klubtag nevével és klubjának megnevezésével együtt a renfer.istvan@gmail.com e-mail címre kell megküldeni.


A beérkező válaszokat a beküldési határidő lejárta utáni héten értékeljük és ennek eredményét - a győztes személyének és klubjának megnevezésével, valamint a helyes válaszokkal együtt-, honlapunkon közöljük.


Pontegyenlőség esetén a beérkezés sorrendje (gyorsaság) dönt.


Az egyes fordulók tapasztalatait a következő aktuális, egyenlőre online módon tartott klubvezetői megbeszélésen értékeljük, kiemelt figyelemmel a győztes teljesítményére.


Díjazás: Emléklap valamennyi résztvevő számára online formában


Eredményes „honlapozást” valamennyi résztvevőnek!


Budapest, 2021. 01. 15.

Az ELNÖKSÉG nevében Renfer István

29 megtekintés

NYUGDÍJASOK

"ÉLETET AZ ÉVEKNEK"

TERÜLETI

EGYESÜLETE

1134  Budapest, Tüzér u. 56-58.

bp.eletetazeveknek@gmail.com