top of page

János vitéz


Az Operettszínházban március 15. 15:00 órás (kedd) előadás kedvezményes áron elérhetőek a janos20 kóddal, akár gyermekeivel/unokáival is !


Ki ne ismerné Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi történetét, ahol a bátor ifjú mesebeli kalandokon át küzd és harcol választottjáért. A Petőfi Sándor elbeszélő költeménye alapján született daljáték örök érvényű minden korosztály számára. A gyerekek már az alsóbb osztályban megismerkednek vele, míg szüleik nagyszüleik évek múltán is dúdolják az ismerős dallamokat.

Főbb szerepekben: György-Rózsa Sándor, Sándor Péter, Lévai Enikő, Kiss Diána, Erdős Attila, Fischl Mónika, Földes Tamás, Oszvald Marika és még számos kiemelkedő színész az Operettszínház társulatából.

Színházban a jelenlegi jogszabály szerint nincsenek korlátozó intézkedések!


Jegyvásárlás, kérdés esetén Fajka Zsanett szervező szívesen áll rendelkezésre +36 30/011-77-97 és fajka.zsanett@operett.hu elérhetőségein.


Címlapfotó: operett.hu

4 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Soron következő Budapest másképp sétánk 2024. június 11-én 14 órakor veszi kezdetét. Ezúttal Budapest új arcát - a magyar La Défense negyedet, Infó-park és a Kopaszi-gát környékét,

Comments


bottom of page