top of page

József Attila Színház

Frissítve: 2021. jan. 24.


Kedves Klubvezető, kedves nyugdíjasok!

Az országban kihirdetett vészhelyzet miatt, színházunk is összefoglalta a jelen állás szerinti információit. Mindenkitől türelmet kérünk a helyzet megoldására!

Keressenek bizalommal, ahogy eddig is! Ha bármi új információ birtokába jutok, értesítek mindenkit! A jegyeket, bérleteket őrizzék meg!

Addig is vigyázzanak magukra, mindenkinek jó egészséget kívánok!


Kedves Nézőink!

A kormány által a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet a száz főnél nagyobb beltéri rendezvények megtiltását is jelenti.

A rendelkezés 2020. március 12-től visszavonásig érvényes. A kormánydöntés értelmében a már meghirdetett előadásainkat a veszélyhelyzet feloldásáig a József Attila Színház minden játszó helyén (nagyszínpad, kamara előadás, Gaál Erzsébet Stúdió, Kiállítóterem, JASZ Kávézó) szüneteltetjük.

A meghirdetett és elmaradt előadások pótlásának időpontját a fenti rendelkezés feloldásakor, a veszélyhelyzet elmúltával hozzuk nyilvánosságra.


Bérlettulajdonosaink későbbi időpontban tekinthetik majd meg bérletes előadásaikat. Kérjük, mindenképpen őrizzék meg jegyüket és bérletüket.


Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus-fertőzés elleni védekezés érdekében Szervezési Irodánk, az Allee Bevásárlóközpontban illetve a Játékszínben működő jegyárusító pontunk, ahogy a Jászai Mari téri Pavilonunk is bezár, március 12-től csak email-en vagy telefonon elérhető.

A József Attila Színházban üzemelő jegypénztáraiban hétköznap 10:00-18:00 óra között várja Önöket. Kérjük, keressék kollégáinkat a weboldalunkon található elérhetőségeink egyikén.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A veszélyhelyzet elmúltát követően ismét szeretettel várjuk Önöket a József Attila Színházban!

Nemcsák Károly és a József Attila Színház társulata 

Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség több márciusi előadásra!

A jegyek ára egységesen: 2.500,- FtLila ákác

Szép Ernő - Guelmino Sándor átiratában zenés szerelmi látomás - március 12. 19:00

Tóth Manci, a primadonnaálmokat szövögető kis varrónő a Városligetben, egy hatalmas lila akác alatt ismeri meg és szereti meg Csacsinszky Pált. Pali viszont Bizonyosné iránt érez lírai szerelmet, az úriasszony azonban csak játékszernek tekinti, és csapodár élvetegségével hamar kiábrándítja.

A felejteni akaró Pali, Angelusz úr kaszinójában talál rá az új táncos csillag Mancira. Mire rádöbben, hogy Manci hozta életébe a tiszta szerelmet és az ártatlan ifjúságot, a lányt már oroszországi turnéra viszi a vonat. Az előadásban elhangzó dalok: Cseh Tamás, Punnany Massif, Európa kiadó, Kontroll csoport


Nagy négyes

Ronald Harwood - vihar egy színhészotthonban - március 12. 19:30

Négy operaénekes, hatalmas sikerek, tündöklő karrier… pletykák, sérelmek, titkok. Vajon, hosszú évekkel az utolsó találkozás után begyógyulnak-e a régi sebek, fellobbanhat-e újra a szerelem a fájdalmas múlt ellenére?

A Nagy négyes keserédes története a Gaál Erzsébet Stúdiószínpadon kel újra életre.

Feketeszárú cseresznye

Hunyady Sándor színműve két részben - március 14. 19:00

Szenvedély és hazafiság Bácskában a történelem sorsfordító viharának közepén.

A történet kezdetén a Bácskában a magyarok az urak, de a barátságok, szerelmek nem a nemzeti hovatartozás szerint köttetnek. A szerb házaspár, Irina és Dusán az ablaka alatti szerenádra ébred: a falujukban állomásozó magyar katonák jöttek búcsúzni, indulniuk kell a frontra.

Nagy mulatozás kerekedik, fülbemászó magyar és délszláv dalok csendülnek fel. A magyar főbíró is a társaságban van, ő titokban szerelmes a szép Irinába, ugyanakkor barátjának tudhatja Irina férjét, Dusánt. Irina is vonzódik a magyar férfihoz, de szerelmüket egymás elől is titkolják.

A történelem az ő esetükben valóban sorsfordító, hiszen, amikor a szerbek átveszik a Bácskában a hatalmat, a magyar főbírónak menekülnie kell. Vajon mi lesz a feleségére féltékeny szerb férj és a magyar férfi barátságával, követi-e magyar szerelmét a szerb nő és hogyan éli meg a hatalomváltást a darab többi szereplője?

Erről szól a romantikus, olykor drámai, máskor humoros színmű, amit gyönyörű dallamok tesznek még emlékezetesebbé.


Várjuk Önöket szeretettel!

Illés Éva

70 456 0015

31 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Következő sétánk mottója: "Egy régi mániám..." Téma: A Stefánia út és környékének látnivalói Folytatjuk a Stefánia út felfedezését: Most a páros oldalát fogjuk bejárni, elkalandozv

Comments


bottom of page