top of page

Jekyll és Hyde


Vissza nem térő újabb lehetőséget kínál az Operettszínház!

Aki jegyet vásárol a Tajtékos Dalok – Boris Vian revü március 6-i vagy 7-i 19:00 órás előadására, ajándékba kap egy belépőt Jekyll és Hyde délelőtti főpróbájára.

A főpróba időpontja: Március 31. 11:00

Jegyvásárlási lehetőség Fajka Zsanett elérhetőségei valamelyikén:

Tel.: 30/011-77-97

Cím: 1065, Budapest Nagymező utca 19. (H-P 9:00-17:00)


A Budapesti Operettszínház áprilisban új bemutatóra készül a híres Jekyll és Hyde musicallel! Gyönyörűséges dallamokkal tűzdelt, látványos krimi musical, az Operettszínház legnagyobbjainak közreműködésével.

Csak most, csak a Nyugdíjas Klubok Szövetségének korlátozott számban 100 db jegyet ajánl fel 10% kedvezménnyel a Jekyll és Hyde Április 06. (szerda) 17:00 órai előadására.

A jekyll210 kuponkóddal vásárolható jegyek akár 1800.-Ft-tól kaphatók (a készlet erejéig) online ezen a linken.


Jekyll és Hyde

Robert Louis Stevenson klasszikus rémregényének színpadi adaptációja egyaránt szól a bennünk lévő jó és gonosz küzdelméről és a szerelem kiismerhetetlen természetéről. Legfőbb kérdése az, hogy bemerészkedhet-e az ember és az emberi tudomány Isten felségterületére. A többszörös Grammy- és Tony-díjra jelölt Frank Wildhorn és a kétszeres Oscar- és Grammy-díjas Leslie Bricusse műve 1990-ben indult el világhódító útjára, és számos feldolgozásban, számtalan színpadon aratott sikert. Minden idők egyik legnépszerűbb musicalje. Horror, kaland, gyilkosság, káosz - mély érzelmek, magas filozófia, önfeláldozás: mindez egy pörgő, szenvedélyes és lenyűgözően látványos produkcióban. Az előadás rendezője Vincze Balázs.

Főbb szerepekben: Homonnay Zsolt, Polyák Lilla, Dancs Annamari, Kiss Zoltán, Bardóczi Attila, Gömöri András Máté, Siménfalvy Ágota, Földes Tamás és számos kiemelkedő művész az Operettszínház társulatából.


Jegyvásárlással kapcsolatos kérdéseket Fajka Zsanett szervező várja elérhetőségei valamelyikén:

Mobilszám: +36 30/011-77-97


Címlap video: operett.hu

9 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Soron következő Budapest másképp sétánk 2024. június 11-én 14 órakor veszi kezdetét. Ezúttal Budapest új arcát - a magyar La Défense negyedet, Infó-park és a Kopaszi-gát környékét,

Comments


bottom of page