top of page

Közösségépítő kulturális programok támogatása NKA pályázati lehetőséggel

Frissítve: 2022. máj. 31.


A pályázat határidejét június 9. éjfélig meghosszabbították!


Kedves Klubvezetők, Kedves Tagok!

Az Operettszínház szervezője Fajka Zsanett figyelmükbe ajánl egy pályázati lehetőséget az NKA Nemzeti Kulturális Alap támogatásával:

a Közművelődés Kollégiuma pályázatot hirdet „Idősek klubja” tevékenységet Magyarországon ellátó szervezetek által megvalósításra kerülő közösségépítő kulturális programok támogatására.

A megpályázható célok között kiemelten szerepel a színház látogatás is, melyben természetesen partner a Budapesti Operettszínház is.

A pályázat célja: Igényes, minőségi kulturális programok biztosítása a szépkorúak számára szervezett, „idősek klubja” formában. Az idősek klubjaiban közösségépítő programok, kikapcsolódás, szórakozás (beszélgetés, színjátszás, népdalkör, kártyaklub) várja az időseket, de a 21. században egyre nagyobb az aktív időskorúak igénye a művelődésre és a tanulásra (múzeum- és színházlátogatás, komolyzenei és irodalmi kör, szabadegyetem) is.


A pályázat felhívását az alábbi linken találják meg:

Az elnyerhető összeg: 1.000.000.-Ft


A pályázat benyújtásának határideje: Május 31. éjfél!!!


Előadás javaslatában, csoportos jegyárak összeállításában, árajánlat készítésében felmerülő kérdésekkel forduljanak bizalommal Fajka Zsanett, szervezőhöz: 353-2172; +36 30/011-77-97; fajka.zsanett@operett.hu


Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Soron következő Budapest másképp sétánk 2024. június 11-én 14 órakor veszi kezdetét. Ezúttal Budapest új arcát - a magyar La Défense negyedet, Infó-park és a Kopaszi-gát környékét,

コメント


bottom of page