top of page

Kovalik Mártáról elnevezett vándordíj

Frissítve: 2020. szept. 27.


Büszkén gratulálok az Egyesület nevében Kati újabb díjához és megosztom az ünnepségről szóló beszámolót, Hegyesi Gábor tollából.

admin"Szombaton ünnepeltük a Rádió Bézs működésének 5 éves évfordulóját. Ehhez itt is hadd gratuláljak Fodor Jánosnak, a Rádió lelkének és motorjának az egész kuratórium nevében! További sok évnyi sikeres működést kívánunk Nektek!

Az ünnepséget a Király u. 11. szám alatti K11 Művészeti és Szabadidő Központban szervezte meg János, nagyon szépen és mívesen. Hárman képviselhettük a Szociális Innováció Alapítványt. Sajnos, akinek igazán ott kellett volna lennie, megbetegedett.


Talyigás Kati kapta idén a Kovalik Mártáról elnevezett vándordíjat.  Fodor János nagyon szép szavakkal emlékezett meg a névadóról, s az első két díjazottról, Bojár Gáborról és Vekerdy Tamásról.

Az előző két év díjazottja Fodor Jánossal.


Azt is elmondta, hogy egy névtelen adakozó lehetővé tette, hogy a vándordíj egy másolata ott maradhasson a díjazottnál is a következő 5 évben. 

Majd felhívta a színpadra a díj alkotóit, kezükben a díjjal. Kati távollétében pedig engem ért az a megtiszteltetés, hogy átvehettem tőlük a nagyon szép üvegalkotást, ami talán a leszálló Nikére emlékeztet leginkább, de mindenképpen a szárnyalásról, a repülésről, az alkotásról szól - azon kívül, hogy nagyon szép, légies!

Gratulálunk, Kati, büszkék vagyunk Rád! További szárnyalást és repülést kívánunk Neked!! "


Szeretettel, mindannyiunk nevében

Gábor57 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Meghívó

Ferge Zsuzsa szakmai örökségének nyomában szabadegyetem, 2 évad, 7. alkalom, 2024 április11 du. 5óra Az időstársadalmat érintő kérdések és problémák - kerekasztal-beszélgetés Felkért résztvevők - Szém

Legyen Ön is idősügyi szakértő! Kvíz

Kérjük töltse ki a tesztet. Ha 20 pontból legalább 15-öt elért, gratulálunk, Ön sokat tud az idősek helyzetéről, problémáiról. Köszönjük, hogy kitöltöti a tesztet.

Comments


bottom of page