top of page

Mágnás Miska


Kedves Klub Vezetők, Kedves Tagok!

Utolsó lehetőség! Kiemelt ajánlat csak Önöknek szól!

Az Operettszínház Mágnás Miska előadásra 1 csoport részére tud még helyet biztosítani a 2022. január 26-i 18:00 , mindösszesen 2000.-Ft/jegyáron!!


Mágnás Miska

A Mágnás Miska a magyar operettirodalom egyik legsikeresebb műve, mely újra és újra repertoárra kerül zenés és prózai színházakban egyaránt. Ez egyrészt szatirikus, mulatságos történetének köszönhető, másrészt Szirmai Albert és Gábor Andor olyan pompás, örökzöld számainak, mint például A nő szívét ki ismeri, az Úgy szeretnék boldog lenni vagy a Cintányéros cudar világ. Talán ez a műfaj egyetlen olyan darabja, melynek komikus figura a címszereplője. Miska, a talpraesett lovászfiú, a „vazsmegyei gyerek” pillanatok alatt, a szemünk láttára válik előkelő arisztokratává. Tenyeres-talpas párjából, Marcsából is estélyi ruhás, flancos dáma lesz, aki Mary grófnőként vonul be az úri társaságba. Mindez azért történik, mert a rátarti család hallani sem akar arról, hogy Baracs, az egyszerű tiszttartó lányukat, Rolla grófnőt vegye feleségül. Óriási szerencse, hogy a kleptomániás nagymama, nem törődve efféle előítéletekkel, a fiatalok mellé áll, így az operett felhőtlenül juthat el a vidám fináléig.


Csoportos vagy akár egyéni jegyvásárlással kapcsolatban

Fajka Zsanettet lehet keresni:

Tel.: 30/011-77-97

Cím: 1065, Budapest Nagymező utca 19. (H-P 9:00-17:00)


Címlap fotó: operett.hu

10 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Soron következő Budapest másképp sétánk 2024. június 11-én 14 órakor veszi kezdetét. Ezúttal Budapest új arcát - a magyar La Défense negyedet, Infó-park és a Kopaszi-gát környékét,

コメント


bottom of page