top of page

Meghívó


Tisztelt Klubvezetők, Klubtagok!

Lassan egy éve nem találkoztunk élőben a járvány helyzetben, és még mindig csak a virtuális térben láthatjuk egymást!

Nagyon hiányzik mindannyiunknak a személyes kapcsolat, de igyekszünk úrrá lenni ezen a nehéz helyzeten és mindent megtenni, hogy az „Életet az Éveknek” valóság legyen: vigyázzunk magunkra, egymásra, beoltatjuk magunkat és reméljük, hogy túl éljük ezt az időszakot is.

Fontos találkozóinkra szeretnénk felhívni a figyelmet és kérni az együttműködéseteket!


  • Március 26.-n délután 3 órakor online előadás hangzik el a Híd a Generációk Között versennyel kapcsolatban, amelyből a verseny nyertesei mellett minden , az előadáson résztvevő klubtag megismerheti a koleszterinről szükséges tudnivalókat, valamint elhangzanak a környezet védelemmel kapcsolatos kérdések helyes válaszai is. Az előadáson való részvétel regisztráció köteles. A belépéshez szükséges információk már kiküldésre kerültek. Az előadás napján a kora reggeli órákban, „emlékeztető” emailt küldünk a jelentkezők részére.

  • Március 29. délelőtt 10 órakor Béres József tart előadást a Béres cseppekről, egyben tájékoztatunk a Béres cseppek adomány eljuttatásáról is , azoknak , akik befizették a klubtagság díjat. Belépési linkért március 26-ig várjuk a jelentkezéseket a bp.eletetazeveknek@gmail.com címen.

  • Március 30-n délután 4 órakor Könyv Klub keretében Cselenyák Imre: Áldott az a bölcső c könyv szerzőjével találkozunk. Belépési linkért március 27.-ig várjuk a jelentkezéseket bp.eletetazeveknek@gmail.com elérhetőségre.

  • Következő Klubvezetői értekezletünket április 14–én tartjuk, melynek témája: 1. Hogyan tovább? Közgyűlés előkészítése. 2. Nyugdíj ügyekről szóló tájékoztatás. 3. Élelmiszer biztonság (NÉBIH munkatársa) Belépési linkért április 10.-ig várjuk a jelentkezéseket a bp.eletetazeveknek@gmail.com címen.

  • Szeretnénk felhívni a figyelmet a honlapunkra és ott két témára: Felfedező és Honlapozó.


fotó: Andrew-Neel, unsplash32 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Soron következő Budapest másképp sétánk 2024. június 11-én 14 órakor veszi kezdetét. Ezúttal Budapest új arcát - a magyar La Défense negyedet, Infó-park és a Kopaszi-gát környékét,

Comentários


bottom of page