top of page

Opera nyárzáró


Kedves Nézőink!

Színes programokkal zárja az augusztust és a nyarat az Opera: koncertekkel, Menotti-operával és meseoperával is várjuk a kultúrára és szórakozásra vágyó érdeklődőket!

  • Augusztus 27-én, pénteken az idén első alkalommal megrendezésre kerülő nyitónapján Visegrádon, a királyi palota teraszán ad koncertet délután a Magyar Állami Operaház Gyermekkara, este pedig a Magyar Állami Operaház Zenekara és kamaraénekesei kápráztatják el a közönséget. Az esten fellép többek között Gál Erika, Kovácsházi István, Palerdi András, Sáfár Orsolya, valamint Szegedi Csaba, a zenekart Kocsár Balázs főzeneigazgató fogja vezényelni. A teljes fesztivál programja biztos kikapcsolódást és zenei feltöltődést nyújt. Az utazást kedvelőknek pedig még egy különleges hajós élménnyel is készülnek a szervezők!

Dunakanyar Fesztivál
.pdf
Download PDF • 711KB


  • Augusztus 29-én, vasárnap 14 órától a TE! Terézvárosi Fesztiválon Menotti A telefon című vígoperája lesz látható Sáfár Orsolya, Erdős Attila és Csémy Balázs előadásában, Almási-Tóth András rendezésében a Kodály köröndi Nagyszínpadon. Az augusztus 27. és 29. között megrendezésre kerülő rendezvényen az Opera sátránál pedig hatalmas kedvezményekkel várjuk az odaérkezőket.

  • Szintén augusztus 29-én, 18 órától az Óbudai Danubia Zenekar ifjúsági fesztiválja, a Kalandra Fül! részeként a közelmúltban tragikusan fiatalon elhunyt kiváló zeneszerző, Tallér Zsófia Leánder és Lenszirom című meseoperájának félszcenírozott keresztmetszete lesz megtekinthető Aczél András rendezésében az Opera Eiffel Műhelyházában (1101 Budapest, Kőbányai út 30.). A nagyjából egyórás műsorban fellép Sándor Csaba, Molnár Ágnes, Kiss Diána, Hábetler András, Meláth Andrea, valamint Rezsnyák Róbert, vezényel Hamar Zsolt. Hogy még több kedvet hozzunk az előadáshoz a mellékletben találnak egy kuponkódot, mellyel kedvezményesen válthatják meg online jegyüket!

Kalandra Fül!
.pdf
Download PDF • 501KB

Várunk mindenkit programjainkon!

Kun Csilla, Magyar Állami Operaház Értékesítési Centrum Audience Services

H-1061 Budapest, Hajós u. 13-15. (90. kapukód)

Tel: +36 1 814 7201


Címlap fotó: opera.hu

16 megtekintés
bottom of page