top of page

Operett Színház


Nagyon nagy örömmel értesítem Önöket, hogy a Budapesti Operettszínház 2021. június 25.-én újra megnyitja kapuit! Szervezési irodánk nyitva tart, várunk minden kedves érdeklődőt nagy szeretettel! (H-P:10-17.-ig)

Május hónapban még az online előadásainkat élvezhetik, de júniusban végre találkozhatunk személyesen is. Újranyitásunk alkalmával egy új, csodálatos musicallel kedveskedünk nézőinknek, a Hegedűs a háztetőn előadásunkkal, melyet június és július hónapban 4 alkalommal tekinthetnek meg, majd 3 előadás erejéig a nagysikerű István, a király rockopera is visszatér a színpadunkra.


Jegyvásárlás

  • 2021.05.17.-től az Aranyklub Törzsvásárlói kártya tulajdonosoknak elővásárlási jogot biztosítunk a vásárlásra! Amennyiben Önök nem rendelkeznek ilyen kártyával, és szeretnének élni a kedvezményekkel, akkor ezt megvásárolhatják a honlapunkon, ,illetve személyesen szervezési irodánkban.(1065.Bp. Nagymező u.17)

  • 2021.05.18.-án 10.-tól minden kedves nézőnk számára megnyílik a vásárlási lehetőség, akár személyesen, akár a honlapunkon keresztül. Lehetőségük van az utalványok beváltására, és a jegyek becserélésére is, és Szép kártyás vásárlási lehetőségre! (Most bármely fül használható) A 2019.-es bérletek elmaradt előadásainak jegyeit is be tudjuk cserélni, ezen előadásokat nem pótoljuk, kérem éljenek a csere lehetőségével!

  • A 2020/21-es bérletek előadásai is sajnos elmaradtak, ezek a 2021/22-es évadra átvihetőek a cseréről minden kedves Bérlet-tulajdonost értesíteni fogunk június elején.


Hegedűs a háztetőn, előadás időpontok:

  • 2021. 06.25.19. ó,

  • 06.26.19 ó,

  • 07.03.19 ó,

  • 07.04.15 ó.

Ha én gazdag lennék.... ugye tudjuk, hogyan folytatódik a dal?

Anatevka eldugott kis falu Ukrajnában. Együtt élnek itt zsidók és keresztények, viszonylag békében, évszázadok óta. Tevje, a tejesember, becsületes szegénységben neveli öt lányát, hogyha eljött az idő, a hagyománynak megfelelően férjhez adja őket. A lányok azonban fellázadnak az ősi szokások ellen, és maguk választanak vőlegényt, megbotránkoztatva szüleiket és a közösséget. Ráadásul nem elég, hogy a modern eszmék betörnek a faluba, egy cári rendelet kilakoltatja a zsidókat házaikból: menniük kell, mindannyiuknak, mindent hátrahagyva, ami addig a hazát jelentette számukra….

A nagysikerű, humoros musical egy zsidó család külső kényszerek és belső vágyak által irányított életéről szól egy viharos történelmi időben.

Főbb szerepekben: Földes Tamás, Szulák Andrea, Vágó Betti, Kerényi Miklós Máté, Oszvald Marika, Mészáros Árpád Zsolt, Kardffy Aisa….


István a király, előadás időpontok:

  • 2021.07.09.-én 19 ó,

  • 06.10.-én 19 ó és

  • 07.11.-én 19 ó-i kezdettel tekinthető meg!

Ízelítő a rockoperából

A darab témája egy nagyon fontos és jól kiválasztott pillanata történelmünknek, aminek nehézségei azóta is végigkísérik a magyar nép életét, és amiről ma is gondolkodni érdemes és kell" - mondta a rendező (Székely Kriszta), aki azért is tartja jelentősnek az alkotást, mert nem csak egy történelmi pillanatot mutat be, hanem az egyén sorsát is a hatalom árnyékában. "Egy fiatalember jellemfejlődését láthatjuk egy olyan komplex és nehéz helyzetben, mint a Nyugathoz vagy a Kelethez való tartozás eldöntése és az ezzel kapcsolatos belső családi konfliktusok és a döntés következményeinek felvállalása." Főbb szerepekben: Kocsis Dénes, Dolhai Attila, Feke Pál, Gubik Petra, Kálmán Petra, Polyák Lilla, Kerényi Miklós Máté, Szomor György, György-Rózsa Sándor, Hommonay Zsolt, Magócs Ottó, Mészáros Árpád Zsolt, Gömöri András Máté, Szabó P. Szilveszter....


FONTOS!

A színházba belépni a vonatkozó rendeletek értelmében jelenleg, csak kizárólag védettségi igazolvánnyal, és személyazonosság igazolására alkalmas igazolvány együttes bemutatásával lehetséges, ezeket ellenőrizzük.

Védettségi igazolvánnyal rendelkező nézőink felügyelete alatt álló 18 éven aluli nézőink az előadásokat látogathatják személyi igazolvány felmutatásával. Belépéskor minden nézőnk testhőmérsékletét mérik, és a maszk viselése egész színházunk területén ajánlott.


Vigyázzunk egymás egészségére!

Jegyinfó

Mészáros Éva +36-30-280-81-46.

77 megtekintés
bottom of page