top of page

Operettszínház, La Mancha lovagja


La Mancha lovagja előadásra kedvezményes jegyeket kínál a Tisztelet Társasága a következő időpontokban:

szept. 13. 19.00 ó.,   

szept. 15. 19.00 ó., 

szept. 17. 17.00 ó.


fotó: Operettszínház weblap


30 % kedvezménnyel jegyárak :

1.120,  1.890,  2800,  3.710  és  4.200 Ft/db. üdvözlettel: Juhász Piroska

Nagy örömmel mutatjuk be a kényszerű színházmentes napok után az Operettszínház következő 2020/2021-es évadának műsorát.



Elindult a bérletértékesítés!

A 2020/21-es évad 22-féle bérlete új bemutatókat, felújításokat és repertoáron lévő előadásokat egyaránt tartalmaz. A bérletmegújítás időszaka 2020. június 11-től augusztus 31-ig tart.


Szeptember-december havi műsorok közül választhatnak a tavasszal elmaradt áprilisi nagyszínpados előadások Önöknél lévő jegyeinek fejében.







Évad új bemutatói a La Mancha lovagja és az átdolgozott Marica grófnő előadás.


Nyugdíjas előadások 2000 Ft/db áron!


Marica grófnő október 26. 17:00 Shakespeare-re emlékeztető nem várt fordulatokkal teli a szövevényes történet, ahol a saját maguk gyártotta hazugságok hálójában vergődnek a szerelmes fiatalok. Másrészt egy romantikus, viharos, és gyönyörű dallamokban gazdag zenemű, energiával teli táncjelenetekkel. A mozgalmas darabot ki más rendezhetné, mint a Kossuth-díjas koreográfus: Bozsik Yvette. A műhöz méltó mesés atmoszférát impozáns színpadi látvány és kifinomult, korhű jelmezek teremtik meg.


Levelek otthonról, Jávori Ferenc "Fegya" szerzői estje november 23.-24. és december 14.-15. 15:00

A több mint huszonöt éves múltra visszatekintő Budapest Klezmer Band vezetője egy bensőséges hangulatú esten, személyes történetekkel fűszerezve mutatja be pályáját és életművét, a kárpátaljai gyermekkortól kezdve a budapesti éveken át a visszhangos európai és amerikai sikerekig.


Az elmaradt nyugdíjas János vitéz és Csárdáskirálynő előadásjegyeiket, akár ezekre az előadásokra is becserélhetik!



Dolhai Attila lemezbemutató koncert

A május 12. jegyek érvényesek, a pótlás időpontja október 30., 19:00!

A nagy érdeklődésre tekintettel RÁADÁS koncertet biztosítunk, október 31.-én 15:00-kor.

A két részből álló esten elhangzanak a Mi muzsikus lelkek és a Visszatérés lemezek legnépszerűbb dalai és duettjei. Dolhai Attila partnerei Fischl Mónika, Janza Kata és Vágó Zsuzsi lesznek.


Szeretettel várjuk Önöket az Operett Aranyklub törzsvásárlói kártya birtokosok körébe!

Hírek első kézből, kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek, elővásárlási jog, vip programok és 10% kedvezmény minden bérletvásárláshoz.


57 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Következő sétánk mottója: "Egy régi mániám..." Téma: A Stefánia út és környékének látnivalói Folytatjuk a Stefánia út felfedezését: Most a páros oldalát fogjuk bejárni, elkalandozv

bottom of page