top of page

Orlai Produkció 2022/7. hírlevele



Tavaszi- koranyári szenzációk az Orlai Produkciónál. orlaiprodukcio.hu

  • A közönség kérésére a közelmúltban a Jurányiban bemutatott TAPASZTALT ASSZONY a 6 színben lesz látható 2023. június 22-én és 28-án (így bérletes nézőink is meg tudják nézni). Jegyet ide kattintva tudnak vásárolni. Tasnádi István írta és rendezte a darabot, Péterfy Borit, László Lilit, Pataki Ferencet és Schruff Milánt játszák, egymástól egészen különböző szerepben. A Tapasztalt asszonyt március 31-én mutattuk be, és kirobbanóan pozitív, egyöntetűen elismerő a fogadtatása ennek a különleges előadásnak. „Kell-e, de főleg szabad-e véresen komoly dolgokról úgy beszélni, írni, színházat úgy csinálni, hogy közben a néző pillanatonként röhög fel?” – tette fel a kérdést a kritikus, és egyértelmű volt a válasza. Bizony, szabad! Nevessenek, kacagjanak, sőt röhögjenek Önök is azon a darabon, amely tabuk nélkül, de rengeteg humorral dolgozza fel férfiak és nők helyét a világban, hétköznapi szerepeinket, mulatságos és idegesítő szokásainkat. Meghökkentő és mulatságos jelenetek váltják egymást, amelyek tükröt tartanak férfiaknak, nőknek, és minden túlhajtott -izmusnak.

  • Készül az új ősbemutató, A nulladik perc. A próbafolyamat május 3-án kezdődik, a bemutató pedig június 16-án lesz a Belvárosi Színházban. Jegyeiket ide kattintva tudják megvásárolni. Göttinger Pál a darab írója és rendezője többek között így fogalmazott A nulladik percről: „Ez egy házasfelek között játszódó szerelmi történet, a századforduló Párizsában amikor az emberiséget elemi erejű optimizmus járta át. Az aranykor időszaka. Egy szerethető, könnyű kezű, vicces, szelíd és játékos, történetmesélő előadást lesz a Nulladik perc. Nagyon várjuk.” Reméljük, Önök is várják ezt a felhőtlen időtöltést ígérő produkciót! Az előadásban Udvaros Dorottyát, Grisnik Petrát, László Lilit, Pataki Ferencet, Rohonyi Barnabást és Ficzere Bélát láthatják június 16-án, 17-én és 18-án a Belvárosi Színházban. Jegyeiket ide kattintva tudják megvásárolni.

  • Felhívjuk a Bérletesek figyelmüket arra, hogy a bérletek június 30-ig érvényesek. A bérleteket fel tudják használni A nulladik percre és a Tapasztalt asszonyra is.

  • Repertoárunk folyamatosan frissül, ebbe pedig nemcsak a bemutatók, hanem a búcsúk is beletartoznak. Május 11-én lesz utoljára a Belvárosi Színházban A szív hídjai (jegyvásárlás). Nézzék csak A szív hídjai jubileuma kapcsán készült videónkat! https://youtu.be/pijTMsfJp5w

  • Még egy előadásra hívom fel figyelmüket – ami ugyan nem búcsúzik- május 17-én a 6színben lesz látható a Redőny (jegyvásárlás). Két fantasztikus előadásról van szó. Pótolják most, ha eddig lemaradtak róluk, vagy nézzék újra, ha már látták! Köszönjünk el méltó módon ettől a két páratlan produkciótól!

  • Böngésszék májusi és júniusi műsorunkat, válogassanak! orlaiprodukcio.hu

Várja Önöket szeretettel Orlai Tibor

5 megtekintés
bottom of page