top of page

Oscar-Classics,Duna Szimfonikus Zenekar


Szeretettel várják a filmzenék szerelmeseit 2022. március 12-én a RaM Színházba az Oscar–Classics című koncertjeire!

Helyszín: RaM Színház, Budapest, XIII. kerület Kárpát utca 23.

Időpont: 2022. március 12. (szombat) 15.00 és 19.00 óra.


Az Oscar-díjátadó hónapjában a filmtörténelem legnagyobb klasszikusainak zenéi csendülnek fel a RaM Színházban a Duna Szimfonikus Zenekar előadásában.

A nem mindennapi koncertélmény filmrészletekkel és csodálatos dallamokkal ajándékozza meg nemcsak a filmek szerelmeseit, de a klasszikus zene kedvelőit is. Hangverseny címe, az Oscar-Classics is arra utal, hogy a felhangzó zeneművek mind Oscar-díjas filmek mára már klasszikussá vált zenéi, olyan zeneszerzők tollából, mint pl. Ennio Morricone, Nino Rota, Hans Zimmer és John Williams.

A Pearl Harbor, Az élet szép, Indiana Jones, Cinema Paradiso, Superman, A jövő hírnöke, Jurassic Park, A misszió, és a Star Wars filmek zenéi mellett felcsendül egy különleges összeállítás Nino Rota életművéből is.

A koncert karmestere az olasz Christian Deliso, aki számos filmzene koncertet adott már világszerte és nagy tapasztalattal bír ebben a műfajban. Zenei hozzáértését fémjelzi, hogy többek között Andrea Bocellivel is fellépett.


Jegyek kaphatók a helyszínen, a RaM Színház szervezési osztályán munkaidőben, illetve a Jegy.hu online jegyirodában!

2 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Soron következő Budapest másképp sétánk 2024. június 11-én 14 órakor veszi kezdetét. Ezúttal Budapest új arcát - a magyar La Défense negyedet, Infó-park és a Kopaszi-gát környékét,

Comments


bottom of page