top of page

Szabad Európán


Megjelent egy remek kreatív programról készült anyag a Szabad Európán, melyben Egyesületünk is részt vett. Köszönjük mindenkinek! Elképesztő, hány ember együttműködése van ebben a négyperces anyagban.


Kreatív programokkal küzd az ovisokért Józsefváros

"Jogvédőktől a társadalomkutatókon keresztül a sok-sok pedagógusig összeadták a tudásukat, hogy (...) minden józsefvárosi gyereknek származástól függetlenül, társadalmi helyzettől függetlenül jó oktatás és jó óvoda jusson" - mondja az alpolgármester. A cél, hogy a gyerekek a kerületben maradjanak.


Köszönjük mindenkinek, aki ebben a projektben részt vett! Bízzunk abban, hogy valamilyen formában folytatódik ez a közös munka, együtt gondolkodás.


Addig is mindenkinek kívánok szép nyarat, kellemes időtöltést, jó munkát!


Üdvözlettel: Medveczki Aranka "Életet az éveknek" Területi Egyesülete


12 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Meghívó

Ferge Zsuzsa szakmai örökségének nyomában szabadegyetem, 2 évad, 7. alkalom, 2024 április11 du. 5óra Az időstársadalmat érintő kérdések és problémák - kerekasztal-beszélgetés Felkért résztvevők - Szém

Legyen Ön is idősügyi szakértő! Kvíz

Kérjük töltse ki a tesztet. Ha 20 pontból legalább 15-öt elért, gratulálunk, Ön sokat tud az idősek helyzetéről, problémáiról. Köszönjük, hogy kitöltöti a tesztet.

コメント


bottom of page