top of page

Várkert Bazár, fotókiállítás


Szeptember 24-étől megtekinthető a Várkert Bazár ingyenes, szabadtéri fotókiállítása, amely megmutatja, hogy a budai Vár sokkal több turistacsalogató látnivalók gyűjtőhelyénél. Egy zsibongó, élő városrész burjánzik a turisztikai látványosságok súlya alatt, melynek karakterét a benne élő, hozzá kötődő emberek és emberi sorsok adják. A Várnegyedet az itt lakók és dolgozók teszik élő városrésszé, emlékeiknek és történeteiknek köszönhetően vastag falak és keskeny kis utcák tárják fel titkaikat, hogy beavassák a látogatókat a budai Vár szinte ismeretlen életébe. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem tehetséges diákjainak fényképezőgépein keresztül nyerünk bepillantást ebbe a világba, ismerhetjük meg hétköznapi emberek nem mindennapi történeteit.

 

Műfajok találkozása a Várkert Bazárban!

Indítsd az őszt a Várkert Bazárban! Kapcsolódj ki


Vigyázzunk egymásra! Programjaikon a fertőzések elkerülése érdekében kiemelten figyelnek a fertőtlenítésre. A megfelelő távolság megtartásával segítsd a járvány elleni védekezést. A rendezvényeken javasolt a maszkviselése.


Várkert Bazár hírlevele nyomán.

29 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Soron következő Budapest másképp sétánk 2024. június 11-én 14 órakor veszi kezdetét. Ezúttal Budapest új arcát - a magyar La Défense negyedet, Infó-park és a Kopaszi-gát környékét,

Kommentare


bottom of page