top of page

Várkert Divat


Hiánypótló és izgalmas programmal készül a Várkertbazár október 30-án!

Varga Livius, a Quimby alapító tagjának vezetésével és Simonovics Ildikó divattörténésszel a magyar filmek és divat kapcsolata kerül fókuszba új, Várkert Divat címet viselő estünkön.


Első alkalommal vendégként köszönthetjük a számtalan magyar filmklasszikusban közreműködő Szakács Györgyi Kossuth- és Jászai Mari-díjas jelmeztervezőt és lányát, Szlávik Julit, valamint Schell Judit és Szilágyi Tibor színművészeket, akik mindannyian sok izgalmas történetet elevenítenek majd fel a magyar filmtörténet elmúlt évtizedeiből.


A meghívott vendégekhez csatlakozik Zságer Balázs (ŽAGAR) is, aki a zenei aláfestésről gondolkoskodik majd, és akinek a nevéhez számos színházi és filmzenei munka kapcsolódik. Az előadás után az estét a ŽAGAR zenekar önálló koncertjével folytatjuk, amire szintén érdemes velünk tartanotok.

Ráadásul, a két programra most kedvezményesen válthattok jegyet!


Címlapkép: varkerbazar.hu

8 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Soron következő Budapest másképp sétánk 2024. június 11-én 14 órakor veszi kezdetét. Ezúttal Budapest új arcát - a magyar La Défense negyedet, Infó-park és a Kopaszi-gát környékét,

Commentaires


bottom of page