top of page

Weblapunk új arculattal

Frissítve: 2020. dec. 6.


Egyesületünk megújult honlapjának célja változatlanul a közösségben rejlő erő felhasználásával, a nyugdíjasok életminőségének javítása, a fővárosban élő nyugdíjasok érdekeinek sokoldalú képviselete az „Életet az Éveknek” ENSZ program megvalósítása érdekében, továbbá minden olyan feladat teljesítése, amely a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az Éveknek” Országos Szövetségének tagságából ered.


Egyesületünk Alapszabálya tevékenységünkről érdek-képviseleti, szakmai, egészség megőrzési, kulturális és sport tevékenység mentén rendelkezik.


Az Események menü bejegyzéseit ezen tevékenységek mentén kategóriákba csoportosítva tesszük közzé, rendre megosztva a legújabbakat a fb oldalunkon is.

Harmadik Kor Egyeteme, Kulturális ajánló, Sport és üdülés, Egészség megőrzés, Szakmai képviselet, Érdekképviselet, Covid-19, Klubok és Video kategóriák valamelyikére kattintva csak a kiválasztott kategória bejegyzései láthatóak, megkönnyítve a keresést.

(Illusztrációként négy kategória linkje.)

További keresési lehetőség a nagyító ikonnál begépeléssel.


35 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Együttműködési szándéknyilatkozat

„Közös a jövőnk.” Ezzel a gondolattal kezdődik a három diákszervet által kidolgozott és Karácsony Gergely főpolgármester által felvállalt program. Ez a gondolat volt a vezérfonala a mostani kormányza

Meghívó

Ferge Zsuzsa szakmai örökségének nyomában szabadegyetem, 2 évad, 7. alkalom, 2024 április11 du. 5óra Az időstársadalmat érintő kérdések és problémák - kerekasztal-beszélgetés Felkért résztvevők - Szém

Comments


bottom of page