top of page

Weblapunk új arculattal

Frissítve: 2020. dec. 6.


Egyesületünk megújult honlapjának célja változatlanul a közösségben rejlő erő felhasználásával, a nyugdíjasok életminőségének javítása, a fővárosban élő nyugdíjasok érdekeinek sokoldalú képviselete az „Életet az Éveknek” ENSZ program megvalósítása érdekében, továbbá minden olyan feladat teljesítése, amely a Nyugdíjasklubok és Idősek „Életet az Éveknek” Országos Szövetségének tagságából ered.


Egyesületünk Alapszabálya tevékenységünkről érdek-képviseleti, szakmai, egészség megőrzési, kulturális és sport tevékenység mentén rendelkezik.


Az Események menü bejegyzéseit ezen tevékenységek mentén kategóriákba csoportosítva tesszük közzé, rendre megosztva a legújabbakat a fb oldalunkon is.

Harmadik Kor Egyeteme, Kulturális ajánló, Sport és üdülés, Egészség megőrzés, Szakmai képviselet, Érdekképviselet, Covid-19, Klubok és Video kategóriák valamelyikére kattintva csak a kiválasztott kategória bejegyzései láthatóak, megkönnyítve a keresést.

(Illusztrációként négy kategória linkje.)

További keresési lehetőség a nagyító ikonnál begépeléssel.

34 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Talyigás Katalin az Életet az Éveknek Területi Egyesülete leköszönő elnöke, szociológus Publikálva:2023.09.14. 06:00 Megosztás A múlt szombaton, a Margitszigeten tartott SzázSzó összejövetelre készül

Talyigás Katival a Területi (Bp.) Egyesület leköszönő elnökével készített interjút Ónody-Molnár Dóra a Jelen hetilap - Független hetilap újságírója. Rólunk szól! A mi generációnk kezdetben abban bízot

bottom of page