top of page

Új Színház különleges ajánlata!


200 Ft-os egységáron tekinthető meg az alábbi négy előadást!


Kedvezményes jegyek igényelhetők a készlet erejéig:

Dani Tamás szervezés vezetőnél

e-mailen: dani.tamas@ujszinhaz.hu, vagy telefonon: +36-30/278-1415



Móricz Zsigmond: Sári bíró

Vígjáték két részben

2022. január 7. péntek 19.00

Bíróválasztásra készül a falu. A falu bíráját Sári bírónak csúfolják, mert helyette a felesége, Sári irányítja az ügyeket. A pozíciójában megőszült bíró szívesen szabadulna székéből, de az asszony nem engedi. A bíró kénytelen összefogni fiával, aki szerelmes az ellenjelölt Pengő Kovács lányába, Lizibe. Főszereplők: Ifj. Jászai László; Esztergályos Cecília/Brunner Márta; Pikali Gerda és Vass György

Rendező: Nagy Viktor



Herczeg Ferenc: Kék róka

Színjáték két részben

2022. január 8. szombat 19.00

Az előadás hossza: kb. 125 perc – egy szünettel

Kedvezményes jegyár egységesen: 200 Ft

„Járt-e Cecile a Török utcában?” Ez a kérdés azok számára is ismerős, akik eddig nem olvasták vagy látták a Kék róka című színjátékot, mely a francia társalgási vígjátékok mintájára készült, és Herczeg Ferenc legnagyobb színpadi sikere. A néző, mintha egy kulcslyukon át leselkedne négy ember szerelmi civakodásának szemtanújaként.

A kék róka szimbólum, mely meg is jelenik a darabban, a főszereplő nő, Cecile alakjában. Annak a varázslatnak, fantáziának, valóságon túli világnak a szimbóluma, mely az élet hétköznapiságával, leültségével, érdektelenségével szemben arat diadalt.

Szereplők: Lux Ádám; Gregor Bernadett; Viczián Ottó; Szakács Tibor és Nemes Wanda

Rendező: Csiszár Imre



Albert Péter: Hangemberek

Keserédes film-színház két felvonásban

2022. január 11. kedd 19.00

Az előadás hossza: kb. 135 perc – egy szünettel

Kedvezményes jegyár egységesen: 200 Ft

Az előadás a szinkronstúdiók világába kalauzolja a nézőt, bekukkantást enged a kulisszák mögé és megmutatja ennek a világnak egy másik, ismeretlen oldalát. Az első stúdiók alakulásától kísérheti végig a közönség hogyan vált világhírűvé a hazai szinkron.

Kevés budapesti színház büszkélkedhet annyi “szinkron sztárral”, mint az Újszínház. Vajon ki kölcsönzi magyar hangját: Bruce Willis-nek, Jennifer Aniston-nak vagy Pierce Brosnan-nek? Az előadásból ezt is megtudhatjuk.

És talán az is magyar sajátosság, hogy nevetni önmagunkon tudunk a legjobban!

Főszereplők: Esztergályos Cecília/Timkó Eszter; Kökényessy Ági; Farkasházi Réka; Viczián Ottó; Lux Ádám; Ifj. Jászai László; Szakács Tibor és Incze József; Rendező: Kautzky Armand



Herczeg Ferenc: Bizánc

Színmű két részben

2022. január 13. csütörtök 19.00

Kedvezményes jegyár egységesen: 200 Ft

Herczeg Ferenc egyik legtöbbet játszott, mesterien szerkesztett történelmi színműve Konstantinápolyban, a keleti keresztény birodalom központjában, azon a napon, amikor a város, s vele a birodalom elbukik. Az erőszakos betolakodókkal szemben kevésnek bizonyul a megbocsátást hirdető keresztény kultúra? A történelem ismétli önmagát; párhuzamos helyzeteket teremt, hiszen ma is ezt a veszélyhelyzetet éljük újra.

Főszereplők: Viczián Ottó; Timkó Eszter; Szerednyey Béla; Vass György; Almási Sándor és Gregor Bernadett;

Rendező: Nagy Viktor



üdvözlettel : Juhász Piroska


Címlap fotó: ujszinhaz.hu

20 megtekintés
bottom of page