© 2016 povered by Wix

Nyugdíjasok "Életet az Éveknek" Területi Egyesülete  I  bp.eletetazeveknek@gmail.com  I  Levél: 1134  Bp, Tüzér u. 56-58     

 

  Adatvédelem  

Mozgásfesztivál Gyulán

September 6, 2016

 

A tavalyi, sikeres rendezvényt követően ismét Gyulára hívunk benneteket,  nov. 9-11 között a négy csillagos Hotel Erkelbe. 

Ha részt vesztek ezen a rendezvényen, túl azon, hogy nagyon jól fogjátok érezni magatokat, ismét részesei lesztek egy fontos, a magyarországi idősekről szóló ügynek. Az idősek életminőségét erősen befolyásolja egészségi állapotuk, mozgásszabadságuk. Ezzel a rendezvénnyel szeretnénk ismét felhívni a figyelmet arra, hogy az idősebb korosztályhoz tartozóknak, koruknak, egészségi állapotuknak megfelelő fizikai aktivitásra van szükségük. A mozgás minden életszakaszban hozzátartozik az életünkhöz. Idős korban különösen fontos a fizikai aktivitás, mert a fizikai állóképesség, az izomerő csökkenése; a mozgások beszűkülése rontja életünk minőségét. De a mozgás, egyben örömforrás is! Sok közös élményünk bizonyítja, hogy mozogni, táncolni, kirándulni, úszni, tekézni, jógázni együtt könnyebb.

Please reload

Program galéria

Budapest Másképp

1/10
Please reload

Program kategóriák
Please reload

Archív

Please reload