© 2016 povered by Wix

Nyugdíjasok "Életet az Éveknek" Területi Egyesülete  I  bp.eletetazeveknek@gmail.com  I  Levél: 1134  Bp, Tüzér u. 56-58     

 

  Adatvédelem  

Szépkorúak Sportfesztiválja

 

Szerdán Decathlon Szépkorúak Sportfesztiválja

Még van idő az edzőcipőt és a sportfelszerelést előkészíteni: szerdán reggel rajtol a Decathlon Szépkorúak Sportfesztiválja. Negyvenöt, kifejezetten a szépkorúakra szabott mozgásformával várja a nyugdíjas résztvevőket június 6-án, Cegléden, a Gubody parkban a Magyar Szabadidősport Szövetség. 

Az ingyenes  mozgás- és életmód napon többek között gerinctorna, egyensúly gyakorlatok, ügyességi feladatok, forgótenisz, frizbi, bocsa, gyepteke, softball, vívás és nordic walking is szerepelnek a programban. A Decathlonnak a hazai sporteszköz, sportszerkereskedés meghatározójaként a régebb óta fiataloknak is van mondani valója. A helyszínen egy csokorba kötve be is mutatja azokat.  A sportos tevékenységek fontos kiegészítéseként életmód-tanácsadás, egészségügyi szűrések, illetve a nap zárásaként gyógyfürdőzés is várja az aktív élet mellett szavazó nyugdíjasokat.

Az ingyenes sportfesztiválon részt vehet bármely, nyugdíjas igazolvánnyal rendelkező magyar állampolgár. A résztvevők az egyes programokon való részvételért a fentiek szerint pontokat (pecséteket) kapnak, ezek alapján a nőket és férfiakat hat-hat kategóriában értékeli a szövetség.  A nap folyamán több alkalommal és az eredményhirdetés alkalmával is értékes ajándékokat sorsolnak a résztvevők között.

Jelentkezni a helyszínen 9:00-től folyamatosan a versenyirodában lehet.

Helyszín: Cegléd, Gubody Park, (Várkonyi István Általános Iskola tornaterme) (2700 Cegléd, Rákóczi út 33.)

 Időpont: 2018. június 6. (szerda) 10:00 órától – 17:00 óráig.

További információk a rendezők weblapján és facebook oldalán.

Legyenek aktívak, várnak mindenkit szeretettel! 

 

Korábbi emlékeztető

A Decathlon Szépkorúak Sportfesztiváljára az előnevezési határidő e hét pénteken, vagyis 2018. május 18-án lejár.

Az előnevezett csapatok között mozgósítási versenyt hirdetünk!

„Keressük a legnagyobb létszámban érkező csapatot!”

Az előnevezett csapatok közül a legnagyobb létszámban regisztrált, a rendezvényen meg is jelenő és azon résztvevő csapat minden tagjának egy, a rendezvény logójával ellátott pólót adunk ajándékba.

Helyszíni nevezésre is van lehetőség! (A helyszínen nevező csapatokat a mozgósítási versenyben nem tudjuk figyelembe venni!)

Várjuk szíves nevezésüket!   Üdvözlettel: Molnár Krisztina

Please reload

Program galéria

Budapest Másképp

1/10
Please reload

Program kategóriák
Please reload

Archív

Please reload