© 2016 povered by Wix

Nyugdíjasok "Életet az Éveknek" Területi Egyesülete  I  bp.eletetazeveknek@gmail.com  I  Levél: 1134  Bp, Tüzér u. 56-58     

 

  Adatvédelem  

Esések Iskolája-SeniorEsésTan

August 12, 2018

 

 

Tisztelt Gondozási Központok Vezetői!

Tisztelt Klubvezetők!

 

A Fővárosi Önkormányzat lehetőséget biztosított arra, hogy az idős korosztály védelmében képzést indítsunk az Esések Iskolája-SeniorEsésTan képzők részére.

A képzésen 84 fő, 4 csoportban vehet részt, olyan személyek, akik időseknek különböző mozgást, például gyógytornát, senior táncot, jógát, pilates foglalkozásokat tartanak. Előnyt élveznek azok a klubvezetők, akik előképzettséggel rendelkeznek, illetve meghívhatók olyan szakemberek, akik vállalják a tanultak átadását az időseknek.

Előnyös, ha az idősekkel való foglalkozás területén egy-három év tapasztalattal rendelkeznek legalább.

A képzésre 2018. szeptember 1. és december 31. között kerül sor,  péntek délelőttönként, heti egy alkalommal, másfél órában.

A végzősök oklevelet kapnak, ami 2 évre szól, utána egynapos képzésen vesznek részt, ahol frissíthető újabb 2 évre. A képzés a Főváros jóvoltából ingyenes. E tanfolyam piaci ára: 90.000,-Ft/fő.

Ezzel jelezzük, ha közös ügyként kezeljük ezt a remek lehetőséget, akkor egy olyan oktatási csomagot valósíthatunk meg, ami egyedülálló a világon és a valódi megoldást taníthatják a kiképzett szakemberek az adott idősek klubjaiban az odalátogató időseknek.

A program feszített, hiányzás nehezen pótolható, de külön órában az oktató rendelkezésre áll.

A tematika betartása függ a csoport mozgási képzettségétől, így a kiválasztás döntően befolyásolja az egyén és az egész program sikerességét, tehát olyan szakemberek jelentkezése szükséges, akiknek mozgásban teljes szabadsággal bírnak.

Jelentkezni lehet a bp.eletetazeveknek@gmail.com elérhetőségünkön.

Jelentkezési határidő: 2018. augusztus 15. 

Jelentkezési lap 

 

A program oktatója Dobrotka Béla, aki 52 klubban ismertette interaktív módon a SeniorEsésTant.  A pozitív visszhang alapján teremtettük meg a képzés lehetőségét, remélve, hogy kevesebbet esünk, s ha esünk, akkor kevesebben kerülünk kórházba.

Bízzunk abban, hogy szívesen vesztek részt ebben a kiváló programban.

 

Üdvözlettel:

dr. Talyigás Katalin és   Medveczki Aranka

Nyugdíjasok"Életet az éveknek" Területi Egyesülete

Please reload

Program galéria

Budapest Másképp

1/10
Please reload

Program kategóriák
Please reload

Archív

Please reload