© 2016 povered by Wix

Nyugdíjasok "Életet az Éveknek" Területi Egyesülete  I  bp.eletetazeveknek@gmail.com  I  Levél: 1134  Bp, Tüzér u. 56-58     

 

  Adatvédelem  

Szépkorúak Sportfesztiválja

April 19, 2019

 

A Magyar Szabadidősport Szövetség 2019. június 5-én 10.00-15.00 között Cegléden a Gubody parkban rendezi meg a Szépkorúak Sportfesztiválját.

A csatlakozni szándékozók minden részletet az Egyesületünkhöz eljuttatott felhívólevél és versenykiírás elolvasásával.

 

Az ingyenes Mozgás- és Életmód Napon több mint 40, kifejezetten a Szépkorúakra szabott mozgásformával várjuk a nyugdíjas résztvevőket, többek között gerinctorna, tánc, fitball, snookball, gördülő járművek, népi játékok, ütős-, célzó és dobó játékok, ügyességi feladatok szerepelnek a programban. A mozgás maga is öröm, de ösztönzésül 5 korcsoportban, férfi-női kategóriában értékes ajándékkosarakkal jutalmazzuk a nap végén a helyezetteket, valamint a szerencsések a nap folyamán többször is értékes díjakkal gazdagodhatnak, melyek sorsolás útján kerülnek gazdáikhoz.

A testi-lelki-szellemi felfrissülés érdekében az aktivitások mellett szűrővizsgálatokkal, életmód tanácsadással, termálvizes fürdési lehetőséggel várják a rendezvényre érkezőket.

Cegléd városa várja a mozogni szerető szépkorúakat, az „Alföld kapuja” remekül megközelíthető vonattal, a vasútállomástól pár perces sétára található a Gubody kert és a sportcsarnok, ami a rendezvény fő helyszíne.

Please reload

Program galéria

Könyvklub

1/10
Please reload

Program kategóriák
Please reload

Archív

Please reload