© 2016 povered by Wix

Nyugdíjasok "Életet az Éveknek" Területi Egyesülete  I  bp.eletetazeveknek@gmail.com  I  Levél: 1134  Bp, Tüzér u. 56-58     

 

  Adatvédelem  

Hagyományok Háza

July 24, 2019

 

Hagyományok Háza szíves figyelmébe ajánlja DÉL-UTÁN bérletét, mellyel az igényes időtöltésre és szórakozásra nyitott nyugdíjas korosztályt szólítja meg.

A Magyar Állami Népi Együttes előadásai iránt érdeklődők számára egy 3 alkalmas, kedvező árú bérletet állítottak össze a szeptemberben induló évadra. 

2019. őszén csütörtök és péntek délutánonként, 15 órától várja közönségét. Az előadások előtt az együttes művészei, vezetői beszélgetnek Önökkel a bemutatott művekről, az alkotási folyamatról.

Az előadások helyszíne: Hagyományok Háza Színházterem  (1011 Budapest, Corvin tér 8.) Kezdési idő: 15 óra.

A kedvezményes vásárlási lehetőség abban az esetben lehetséges, ha összesen legalább 20 db bérletet megvásárolnak, így a kedvezményes ár 3 600  Ft/db.

Ebben az esetben a bérleteket még szeptember elején is meg tudják vásárolni, csak egy egyértelmű jelzést kér a Hagyományok Háza, hogy az "Életet az Éveknek" szervezetén keresztül történt a bérletigénylés.

 

Ajánlott előadások: 

 

CSÜTÖRTÖKI BÉRLET

 • szeptember 12. csütörtök, 15 óra: TÁNCKÁNON – HOMMAGE À KODÁLY ZOLTÁN
  Az előadáson egy képzeletbeli közösség története elevenedik meg, melynek zenei keretét Kodály Zoltán és Bartók Béla kompozíciói és az általuk gyűjtött népdalok adják. Emberi kapcsolatokról, örömről, bánatról, a mindennapokról és az ünnepekről szól a történet. 
   

 • október 17. csütörtök, 15 óra: FÖLDÖN APÁM FIA VOLNÉK
  Nemzeti kultúránk egyik alapja táncbéli anyanyelvünk, a néptánc. Az előadáson megjelenő autentikus formák mintáit híres táncosok, zenészek, a róluk készült felvételek adják. A homok- és videoanimációkkal színesített műsor egy utazás térben, időben és a képzeletben, színpadra állítva a Kárpát-medence legszebb táncait.
   

 • november 21. csütörtök, 15 óra: BARTÓK ÉS KODÁLY ÚTJÁN – ZENEKARI KONCERT

 

PÉNTEKI BÉRLET

 • szeptember 13. péntek, 15 óra: TÁNCKÁNON – HOMMAGE À KODÁLY ZOLTÁN
   

 • október 18. péntek, 15 óra: FÖLDÖN APÁM FIA VOLNÉK
   

 • november 22. péntek, 15 óra: APÁM ABLAKÁBÓL AZ ÉG
  Az előadás az élet egyik legfontosabb titkába nyújt betekintést: hogyan igyekszünk férfivá válni, hogyan történik meg mindez küzdelmesen, mégis észrevétlenül. Ez nem egy „hagyományos” táncelőadás, sem muzsikájában, sem tánclépéseiben, de minden egyes mozzanata a régi gyökerekből táplálkozik, a múlt őszinte tiszteletével rajzolja meg és ábrázolja egy apa-fiú kapcsolat sokdimenziós érzelmi kötődéseit.

 

Az épület megközelíthetősége:
Amennyiben szervezett buszos utazás keretében érkeznek, a buszok számára megállási lehetőség az épület Fő utcai oldalán és az épület előtt van. Ingyenes parkolási lehetőség a dunai rakparton.
Vonattal és tömegközlekedéssel érkezőknek ajánljuk:

 • a  Batthyány téri metrómegállótól egy hangulatos rövid Duna-parti sétával

 • a budai rakparton közlekedő 17-es, 19-es és 41-es villamossal (Halász utca megálló)

További információ és jegyrendelés:
Hagyományok Háza jegypénztár (bérlet- és jegyvásárlás): (+36-1) 225-6056 vagy jegy@hagyomanyokhaza.hu.

Reméljük, kínálatunkkal felkeltettük érdeklődésüket és hamarosan az impozáns Budai Vigadó felújított épületében köszönthetjük Önt és egyesülete tagjait. 

Please reload

Program galéria

Budapest Másképp

1/10
Please reload

Program kategóriák
Please reload

Archív

Please reload