© 2016 povered by Wix

Nyugdíjasok "Életet az Éveknek" Területi Egyesülete  I  bp.eletetazeveknek@gmail.com  I  Levél: 1134  Bp, Tüzér u. 56-58     

 

  Adatvédelem  

József Attila Színház

October 3, 2019

 

Kedves „Életet az éveknek” Tagok!

Az Országos Szövetségünket - az Operett Színház után - egy újabb színház, a József Attila Színház kereste meg együttműködési lehetőséget felajánlva. Remek előadások, remek szereposztás és az Életet az Éveknek Szövetség tagjainak, a nyugdíjasoknak létrehozott bérletkonstrukció.  Felhívom a figyelmeteket a kedvezményes autóbuszos utazási ajánlatra is. A jelentkezés (akár egyenként, akár klubokként) a megadott kontaktokon keresztül lehetséges.

 

Illés Éva a budapesti József Attila Színház közönségszervezője örömmel tájékoztatja a színház kedvelőit az együttműködési megállapodás keretében az „Életet az éveknek” klubtagjainak létrehozott új különleges kedvezményes ajánlatról a  Sztankay István bérletről!

Az előadások mindig kedd délelőtt 11 órakor kezdődnek, ezzel is segítve, hogy az idős korosztály illetve a vidékről érkező nézők még nappali időben haza juthassanak!

Extra kedvezménnyel a bérlet árak 4 előadásra kedvezményesen:

 1. kategória: 13.000Ft

 2. kategória: 11.900 Ft

 3. kategória: 10.000 Ft

Miért érdemes bérletet váltani?

 • mert 40%-al olcsóbban juthatnak hozzá a legújabb bemutató előadásokhoz

 • mert sorban állás nélkül, kényelmesen, egyszeri alkalommal megváltható

 • mert a kategórián belüli legjobb helyeket ajánljuk

 • mert olyan művészekkel találkozhat, mint: Szinetár Dóra, Polyák Lilla, Mucsi Zoltán, Csankó Zoltán, Pikali Gerda, Molnár Zsuzsanna, Zöld Csaba…

Bemutatók

 • A király beszéde - 2019.10.22

 • Magas szőke (barna) férfi felemás cipőben - 2019. 12.17.

 • Bereményi Géza: Eldorádó - 2020.02.18.

 • 9-től 5-ig – broadway musical –Szente Vajk rendezésében 2020.03.31.

Azon vidéki csoportok számára, melyek különbusszal érkeznek, utazási hozzájárulást is tudnak biztosítani. Ennek mértéke a csoport létszámától és a Budapesttől mért távolság függvényében akár a 40.000 Ft + Áfa összeget is elérheti.

 

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődésüket, legyen Ön is Sztankay István bérletes!

Kérdés esetén, keresse bizalommal Illés Évit a +36 70-456-0015 -es telefonszámon vagy az illes.eva@jozsefattilaszinhaz.hu e-mail címen.

Please reload

Program galéria

Könyvklub 2020

1/10
Please reload

Program kategóriák
Please reload

Archív

Please reload