© 2016 povered by Wix

Nyugdíjasok "Életet az Éveknek" Területi Egyesülete  I  bp.eletetazeveknek@gmail.com  I  Levél: 1134  Bp, Tüzér u. 56-58     

 

  Adatvédelem  

Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál

January 3, 2020

 Kedves Nagymamák, Nagypapák, kedves Nyugdíjasok!

 

A 2020. január 27 és február 2 között immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál (BIDF, www.bidf.hu) idén is szeretné, ha a szakmai zsűri mellett a nézői szempont is jobban érvényesülne a filmek értékelésében, és egy NYUGDÍJAS ZSŰRI is értékelné a bemutatásra kerülő alkotásokat.
Plakáton az egyik versenyfilm.

 

Várjuk tehát olyan lelkes, kíváncsi, a világra nyitott, filmkedvelő nyugdíjasok jelentkezését, akik szívesen részt vennének egy ilyen kalandban, szívesen belekóstolnának egy nemzetközi filmfesztivál hangulatába!

 

A zsűri feladata lesz 6-8 kijelölt film megnézése - természetesen ingyen - a fesztivál ideje alatt a Cinema City Aréna Pláza moziban, közös döntés a legjobbnak talált filmről, majd február 2-án az ünnepi záró-rendezvényen a díj átadása. Ezen kívül a zsűritagok hivatalosak a fesztivál fogadással egybekötött ünnepi nyitórendezvényére is.

 

A zsűribe való jelentkezéshez idegen nyelvtudás nem szükséges, a filmeket magyar felirattal vetítjük.

 

A jelentkezéseket Tóth Piroska nevére várjuk 2020. január 19-ig a bidf.guests@gmail.com e-mailcímre a következő adatok megadásával:

 

• név

• elérhetőség (e-mailcím és telefonszám)

• kerület

• klub/társaság neve

• néhány soros bemutatkozás (foglalkozás, kor, érdeklődési kör…)

 

A jelentkezőket a zsűriben való részvételükről, illetve a további információkról e-mailen, vagy telefonon értesítjük majd. 

 

A fesztiválon való találkozás reményében üdvözlettel:

 

Tóth Piroska

BIDF programigazgató

0620/945-0347

Please reload

Program galéria

Könyvklub 2020

1/10
Please reload

Program kategóriák
Please reload

Archív

Please reload