top of page

Őszre halasztott egynapos kirándulások

Frissítve: 2021. jan. 24.



Kedves Klubvezetők! Kedves Kiránduló Barátunk!


A koronavírus veszélyhelyzetre való tekintettel az egynapos kirándulásaink új őszi időpontjai az utazási iroda tájékoztatása alapján:


  • Sárospatak - 2020. szeptember 29. kedd

  • Pozsony és Dévény - 2020. október 6. kedd

Bízunk abban, hogy új ajánlatunkat minél többen elfogadjátok és továbbra is velünk kirándultok. Április 30-ig várjuk szíves visszajelzéseteket, válaszotokat!

A veszélyhelyzetben maradjatok otthon! Vigyázzatok magatokra!


Üdvözlettel:

Medveczki Aranka, "Életet az éveknek" Területi Egyesülete

06-30/641-56-86


"Az új őszi időpontokban (Sárospatak szeptember 29. kedd és Pozsony és Dévény - 2020. október 6. kedd) még szép idő várható és alappal bízhatunk benne, hogy az utazások biztonsággal elindíthatók lesznek.

Az új időpontokra 2020. április 30-ig várjuk a visszajelzéseket.

A résztvevőket arra kérjük, hogy lehetőségeik szerint fogadják el a javasolt új időpontot. Ezzel jelentősen segítik a munkánkat és az egyesület erőfeszítéseit is. Kérésünk összhangban van a szakmai gyakorlattal és az Európai Bizottság irányadó javaslatával.

Akinek az új időpont nem megfelelő, a részvételi díjat visszafizetjük. Ennek módjáról később tudunk tájékoztatást adni a veszélyhelyzet elmúltát követően.

Köszönjük szépen az együttműködést és reméljük, hogy a tagok örömmel veszik az új időpontok lehetőségét. Mindenki vigyázzon magára ebben a nehéz időszakban!

Üdvözlettel: Dani Eurotrip Utazási Iroda (az utak szervezői)"


 

A korábbi útvonal terv a dátumok kivételével érvényes



386 megtekintés
bottom of page