• Budapesti Egyesület

Budapest Másképp 2021. 1. félév


Sajnálattal értesítem, hogy a hőségriadó miatt a június 22. 14 órára hirdetett Városmajori sétánk elmarad, kora ősszel kerül megrendezésre, melyről időben értesítést küldünk.

Megértésüket köszönjük.

Üdvözlettel: Talyigás Katalin Aradi Péter


Felfedezzük a Városmajor utcát, nagy örömünkre ismét személyes jelenléttel Aradi Péter vezetésével a közkedvelt tematikus séták keretében.

Találkozzunk június 22-én 14 órakor a Városmajor u. és Kék Golyó u. sarkán, felfedezzük a Városmajor utcát - többek között történelmi, irodalmi és építészeti szempontból.


Első sétánk a tavalyi egyik elmaradt séta pótlása, a 2020 novemberben életbe lépő szigorú járványügyi korlátozások feloldását követően.


Természetesen a séták során idén is elsődleges szempont egészségünk védelme, a távolságtartás, minden résztvevő audioguide készüléket kap a forgalmazó cég által előzetesen fertőtlenített, egyszer használatos fülhallgatóval.

A készülék bérleti ára 500.-Ft, ami plusz költséget jelent, tehát a séták részvételi díja egyesületi tagnak 1.000.-Ft, egyesületen kívüli részére 1.500.-Ft. A sétákat megelőzően (a készülékek száma miatt) egy héttel kérjük a részvételi szándékokat bp.eletetazeveknek@gmail.com elérhetőségünkre küldjétek el.


Várunk szeretettel:

Talyigás Katalin, elnök


előző sétákhoz>

21 megtekintés