top of page

EduSenior demencia prevenció


Fogadjátok szeretettek a Harmadik Kor Egyetem Miskolci Alapítvány kuratóriumi elnökének Dr. Dobos László, Laci bácsi levelét.


"Kedves Családtagok!

Kedves Szenior és Szépkorú Társaink!

Kedves Együttműködő Szakmai Partnereink!

Kedves Barátaink!

Örömmel és szeretettel küldöm meg Az EduSenior Program demencia prevenciós "KÉPREGÉNYE" a COVID idején a megelőzés érdekében" című kiadványunk 2. részét -Alprogramját - szíves felhasználás céljából.

Köszönjük az I .rész után megküldött telefon, e-mail, Messengeren küldött elismerő, dicsérő gondolataikat,észrevételeiket, javaslataikat. Igyekszünk azokat megfogadva is tovább írni, szerkeszteni kiadni további Képregény részeket.

Jelenleg előkészítés alatt áll a III-IV-V . részek szakmai anyagai, készül a képes szerkesztésük folyamatosan.

Sajnos elektronikusan nem tudjuk eljuttatni nagyon sok zárvány vagy kis településre ahol talán a legnagyobb szükség lenne a Képregény adta lehetőségek hasznosítására! Kérésünk, hogy segítsétek a képregényünk elektronikus vagy papír alapú továbbítását minél több helyre- elsősorban az egyedül élő, magányos Szenior és időskorúak részére. Köszönjük!

A Képregény III.rész 2022 február közepén - végén jelenik meg

A Képregény megtalálható a: www.harmadikkoregyeteme.hu honlapunkon és rövidesen az Edu Senior Kincsestárban is.

Örömmel tájékoztatlak Benneteket , hogy az EduSenior Program 2022 márciusától egy régen várt és igényelt Alprogrammal egészül ki. Nevezetesen: "Én kis kertemben kerteltem, babarózsát ültettem ..." munkaanyag címmel a Kocsis Pál Kertbarát Kör Elnökével egyeztetés alatt van! Amint létrejön a "megállapodás" küldöm a részvétel lehetőségeit!


Vigyázzatok magatokra! Egymásra! A szabályokat tartsátok be!


Szeretettel: Dr Dobos László a 3KEMA Kuratórium elnöke,

a "Laci bácsi."


Letölthető

2. EduSenior Demencia prevenció
.pdf
Download PDF • 3.15MB

bottom of page