top of page

ELTE Harmadik Kor Egyeteme, 2021 ősz


Tisztelt Érdeklődők!


Az ELTE PPK Harmadik Kor Egyetem előadások helyszíne: 1075 Budapest, Kazinczy u. 23-27. Aula, 14 óra.


A részvételi feltételekről itt olvashatnak.

Üdvözlettel: a Harmadik Kor Egyetemének szervezői


Az egyetemi rendelkezéseknek megfelelően a védettségi igazolvány és a maszk használata kötelező az épület falai között, így az előadások alatt is.

Az előadások továbbra is 14 órakor kezdődnek, helyszínük változatlanul az ELTE PPK Kazinczy utcai épületének aulája. 1075 Budapest, Kazinczy u. 23-27.

Csepeli Professzor Úr decemberi előadásának témáját folytatva majd két szemináriumon is vára Önöket még a téli szünet előtt.

  • Szeptember 22. ELTE PPK aula, előadás Bárdos György prof. em., ELTE PPK Életmód és egészség. Visszanézhető itt!

  • Október 20. ELTE PPK aula, előadás Csehné Papp Imola habilitált egyetemi docens, ELTE PPK: Miért fejlettebb Magyarország nyugati része, mint a keleti? Fókuszban a koronavírus hatásai.

  • November 3. ELTE PPK aula, előadás Margitay Tihamér egyetemi tanár, ELTE GTK: A szabadság filozófiai problémái.

  • December 1. ELTE PPK aula, előadás Csepeli György prof. em., ELTE TÁTK: Előítéletek kezelése, működése, hatása. Az ELTE PPK Harmadik Kor Egyetemének utolsó előadása következik ebben a félévben. Az előadásra előzetesen regisztrálni szükséges, a részvétel védettségi igazolványhoz és maszk viseléséhez kötött. A regisztrációs felület: https://elteppk.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_4JzD7ApT5i2qyvY (Kérjük, hogy az e-mail címüket pontosan adják meg, mert arra küldjük ki a részvételt illető visszajelző levelünket.)


"Örülünk, hogy velünk tartattak egész félévben, kitartó részvételüket oklevéllel jutalmazzuk. Az oklevelek kiállítása a pecsétgyűjtő részvételi lapok alapján történik, ezért kérjük, hogy az utolsó előadás alkalmával ezt adják át a helyszínen tartózkodó szervezőknek. Amennyiben az utolsó előadáson valaki mégsem tudna részt venni, a pecsétgyűjtő füzetet munkanapokon 8-16 óra (pénteken 14 óráig) között behozhatja az ELTE PPK Kazinczy utcai épületébe, a 4. emeleten a 440. iroda mellett található fa postaládába bedobható vagy postán eljuttatható a 1075 Budapest, Kazinczy u. 23-27. ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar Felnőttképzés-kutatási és Tudásmenedzsment Intézetnek címezve. Az oklevelek személyes átadására – amennyiben a járványügyi helyzet lehetővé teszi – a következő félév első előadása alkalmával fog sor kerülni.


Ajánljuk figyelmükbe honlapunkat további információkért."

Üdvözlettel,

a HKE szervezői

  • December 15. Kazinczy u. 23-27., 302. terem, szeminárium Oszlánszki Ildikó, ELTE PPK: A japán nyelv és kultúra.

  • December 15. Kazinczy u. 23-27., 303. terem, szeminárium Lakos Renáta, ELTE PPK: A jelnyelv és a siket kultúra.


Visszanézhető előadások az ELTE YouTube csatornáján>

164 megtekintés
bottom of page