top of page

Erasmus 60+ műhelysorozat


Tisztelt Érdeklődők!

A Harmadik Kor Egyeteme előadás előtt szó esett az Erasmus 60+ műhelysorozatról. Megosztjuk az ezzel kapcsolatos információkat, valamint a regisztrációs linket.

A műhelysorozattal kapcsolatos információ kérhető: Schiller Emese: schiller.emese@ppk.elte.hu

Üdvözlettel, a HKE Szervezői


Erasmus 60+ intergenerációs tanulás műhelysorozat

AZ ELTE PPK 2022 januárjától egy Erasmus 60+ elnevezésű stratégiai partnerségi projektben vesz részt, amelynek célja elősegíteni, hogy a 60 évesek vagy ennél idősebbek generációja is hozzájuthasson – akár nemzetközi tanulmányok, akár mobilitás révén – a felsőoktatás kínálta lehetőségekhez, ezzel növelve az inklúziót, illetve a nagyobb európai kohéziót. A Felnőttképzés-kutatási és Tudásmenedzsment Intézet munkatársai a projekt keretei között az intergenerációs tanulás lehetőségeit próbálják meg feltárni és vizsgálni, céljuk olyan programok kidolgozása, létrehozása, amelyekben a különböző generációk egymástól történő tanulása az elsődleges fókusz.

Az Erasmus 60+ intergenerációs tanulás műhelysorozat keretei között a résztvevők lehetőséget kapnak egy általuk választott téma mentén kisebb projektekben együtt dolgozni a hallgatókkal. Az 5 alkalmas műhelysorozat támogatja a témákban való elmélyülést, a generációk egymástól, illetve egymásról való tanulását.

A programra szeretettel várunk minden olyan jelentkezőt, aki nyitott projekt-alapú és együttműködő tanulásra és időt tud szánni a projekt aktív megvalósításban való részvételre. A résztvevők a későbbiekben lehetőséget kapnak a többi konzorciumi partnerekkel való találkozásra, a cseh és horvát műhelysorozatba bekapcsolódó idős korosztály képviselőivel történő együttműködésre is.

A jelentkezés az alábbi regisztrációs felületen történik.

Az ELTE PPK FTI képviseletében Schiller Emese, Gulyás Barnabás és Kovács Zsuzsa

További információ kérhető: Schiller Emese: schiller.emese@ppk.elte.hu


A programon való részvétel díjmentes és önkéntes.

A program helyszíne: ELTE PPK Kazincy utca 23-27. épület.

A műhelysorozat alkalmai az alábbi időpontokban kerülnek megvalósításra:

2022. október 3. 16:00-17:30

2022. október 17. 16:00-17:30

2022. november 7. 16:00-17:30

2022. november 21. 16:00-19:00

2022. november 28. 16.00 – 19.00

60 megtekintés
bottom of page