top of page

Esélyegyenlőség

Frissítve: márc. 25.


Kedves Kollégák!

Szeretném Önöknek még egyszer megköszönni a befektetett munkájukat, és visszacsatolásként megosztani a Fővárosi Önkormányzat számára átadott helyi esélyegyenlőségi program tervezetét.

FHEP2327_teljes_fin
.pdf
Download PDF • 1.94MB

Információink szerint a dokumentum a csatolt formában kerül a három, Fővárosi Önkormányzat által működtetett részvételi testület - a FIT, a FŐÉT és az Esélyteremtő Budapest civil munkacsoport - elé azok soron következő ülésén. Az esélyegyenlőségi programot ezután terjeszti a területért felelős főpolgármester-helyettes a Fővárosi Közgyűlés elé.

Emellett szeretném felhívni a figyelmüket a Budapest Esély NKft. Egymásra Lépni Tilos! alkotói pályázatára, amelynek idei évi kiírása az esélyegyenlőségi programra fókuszál a Budapest 150 programsorozat részeként.


ELT_szórólap_2023
.pdf
Download PDF • 175KB

Az alkotói pályázat keretében 3 kategóriában (képzőművészeti alkotás/fotó, irodalmi alkotás és kisfilmek) várjuk a pályázatokat, amelyek közül kategóriánként a zsűri által legjobbnak talált 3 alkotást, valamint a facebook oldalunkon megrendezésre kerülő közönségszavazáson legtöbb szavazatot szerző 3 alkotást is díjazzuk. Szeretettel várjuk bármely korosztályhoz tartozó, bármilyen nemzetiségű alkotók pályázatait. Csatolom a pályázati szórólapunkat és alábbiakban linkelem a pályázati kiírást és dokumentációt tartalmazó weboldalt:

http://egymasralepnitilos.hu//alkotoi-palyazat/egymasra_lepni_tilos_%E2%80%93_uzenj_budapestnek____2023._evi_palyazati_kiirasa_ és a kiíráshoz tartozó Facebook posztot:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid02irCufwE9TnjtWX2QB1xNGxx72QW83sMdvA7C15oPox73ymLhiRkpfUwwLF1BUXMGl&id=100064422832401

Nagyon szépen megköszönjük, ha segítenek nekünk abban, hogy a pályázati lehetőség minél több potenciális alkotóhoz eljusson!

Üdvözlettel és köszönettel, Molnár Attila

Molnár Attila

esélyegyenlőségi koordinátor

Budapest Esély Nonprofit Kft.

molnarattila@pestesely.hu

Tel.: 06 70-315-5236

1084 Budapest, Őr utca 5-7.

12 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Talyigás Katalin az Életet az Éveknek Területi Egyesülete leköszönő elnöke, szociológus Publikálva:2023.09.14. 06:00 Megosztás A múlt szombaton, a Margitszigeten tartott SzázSzó összejövetelre készül

bottom of page