top of page

HKE 2021/22 tavasz



Nézze újra! - Krekó Péter előadása az ELTE Harmadik Kor Egyetemén Az ELTE Harmadik Kor Egyeteme 2021/22. tavaszi szemeszterének utolsó előadása is visszanézhető már az ELTE PPK YouTube csatornáján.


A korábbi előadások megtekinthetők Harmadik Kor Egyeteme > Nézze újra! oldalon.


A Harmadik Kor Egyeteme 2021/22. tavaszi félévében négy újabb izgalmas előadással várja az érdeklődőket. Bízunk abban, hogy márciusban, a tervezett első előadás alkalmával már újra személyesen találkozhatunk. A részvétel pontos módjával kapcsolatos információkat március elején tesszük közzé.

Az ELTE kommunikációs munkatársai meghirdetik a honlapjukon és hírlevélben is.

A program az alábbiak szerint alakul:

  • Március 16: A rekreációs szokások változása a járvány alatt Gősi Zsuzsanna, habilitált egyetemi docens, Pedagógiai és Pszichológia Kar Egészségfejlesztési és Sporttudományi Intézet. Visszanézhető az ELTE PPK YouTube csatornáján.

  • Április 6: Hogyan befolyásolnak a reklámok? (manipuláció a mindennapokban) Karácsony Péter, habilitált egyetemi docens, Pedagógiai és Pszichológia Kar Felnőttképzési-kutatási és Tudásmenedzsment Intézet.

  • Április 27: A szociológia (társadalomtudományok) haszna Magyarországon a 21. században Szabari Veronika, habilitált egyetemi docens, Társadalomtudományi Kar Szociológia Intézet.

  • Május 11: Az álhírek és terjedésük Krekó Péter, habilitált egyetemi docens, Pedagógiai és Pszichológia Kar Pszichológiai Intézet.

87 megtekintés
bottom of page