top of page

Jogi segítséget nyújt a TASZ

Frissítve: 2021. jan. 24.

TASZ nyilatkozata: Kövessetek minket!


"Rengetegen kerestek minket kérdésekkel amiatt, hogy Kásler Miklós utasítására a magyarországi kórházi kapacitás 60%-át fel kellett szabadítani a koronavírusos

betegek számára.

A járvány miatt természetesen szükség van kórházi ágyakra, de nagy baj, hogy nem nyilvános és átlátható, kit és mi alapján küldenek el a kórházakból.

Az pedig, hogy a hozzátartozókra bízzák a kórházi ellátásra szoruló betegek ápolását durva jogsértés, ráadásul a jogi problémák mellett egy sor gyakorlati kérdést is felvet.

Mi történik, ha nem megoldható otthon a beteg ápolása vagy nincs olyan rokon, aki tudná vállalni ezt, mert mondjuk ők is idősek vagy távol élnek? Megannyi kérdés, amikkel a kormány  nem foglalkozik, magára hagyva az érintett családokat. Mi segítünk értelmezni a gyorsan változó szabályokat, holnap megjelenő videónkban részletesen foglalkozunk a kórházak kiürítésével.

Kövessetek minket!"

TASZ nyilatkozata

13 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Meghívó

Ferge Zsuzsa szakmai örökségének nyomában szabadegyetem, 2 évad, 7. alkalom, 2024 április11 du. 5óra Az időstársadalmat érintő kérdések és problémák - kerekasztal-beszélgetés Felkért résztvevők - Szém

Legyen Ön is idősügyi szakértő! Kvíz

Kérjük töltse ki a tesztet. Ha 20 pontból legalább 15-öt elért, gratulálunk, Ön sokat tud az idősek helyzetéről, problémáiról. Köszönjük, hogy kitöltöti a tesztet.

bottom of page