top of page

Mozgásélmény szenioroknak, február

Frissítve: márc. 4.



A Mozgásélmény szenioroknak program keretein belül ismét lehetőséget biztosítunk ingyenesen az Online Szenior Fittségi Teszt elvégzésére, mellyel esélye adódik arra, hogy a felületen található négy gyakorlatsor elvégzésével felmérje, hogy a korosztályához képest milyen fittségi állapottal rendelkezik.

2022 tavasza óta volt már jó néhány lehetőség a felmérés elvégzésére és az eredmények összehasonlítására és most 2024. február 22-én ismét megnyílik egy hétre a felület.


Teendők, ha még nem regisztrált:

Keresse a https://masport.hu/online-szenior-fittsegi-teszt/ oldalon az Online Szenior Fittségi Tesztet 2024. február 22-28. között!

Regisztráljon, hozza létre a profilját!

Végezze el a négy gyakorlatsort akár egymás után, akár részleteiben ahogy Önnek kényelmes!

Az eredményeket összesítjük, Ági, Miki, Éva és Kriszta videói közül pedig a fejlesztendő területhez mozgásanyagokat ajánlunk, melyek a profilba való bejelentkezés után 2024.02.29-től lesznek elérhetőek.

Teendők, ha már van regisztrációja:

Lépjen be a fiókjába!

Végezze el a négy gyakorlatsort!

*Ha nem emlékszik a jelszavára: Kattintson az „Elfelejtette jelszavát?” gombra és a regisztrációkor megadott e-mail címe beírásával igényeljen új jelszót.Az eredmények fülre kattintva nézze meg milyen változás történt fittségében az előző teszt kitöltése óta.


Mit mérünk

  • váll és a csípő ízületeinek mozgékonyságát,

  • kar és a lábak erejét,

  • az állóképességet,

  • gyorsaságot-robbanékonyságot,

  • egyensúlyérzéket.


A teszt ismételt kitöltésére, a fejlődése mérésére 2024. május 29-től lesz lehetőség.

37 megtekintés
bottom of page