top of page

Richter Egészségváros Budapest



A Richter Egészségváros mottója “Egészség ezreknek, milliók a kórháznak” alapján a családi programsorozat célja, hogy mindenki egyszerre tehessen valamit saját maga és családja egészségéért és városa egészségügyének fejlesztéséért – a helyi kórház számára nyújtandó adomány formájában.


A rendezvény napján az event facebook oldalon az előadások közvetítésre kerülnek, így aki nem tud személyesen jelen lenni, az is követheti az előadásokat.

Amennyiben tagjaink likeolják az oldalt, az eseményt, vagy megosztják az előadást, akkor az aktivitásukkal hozzá tudnak járulni az adománygyűjtéshez!



  • A Proaktív19 program is jelen lesz külön sátorban. 2020. áprilisában indította el PROAKTÍV-19 elnevezésű programját a koronavírus járványban leginkább veszélyeztetettebb korosztály védelméért Dr. Hegyi Péter vezetésével a PTE Transzlációs Medicina Központja, a Transzlációs Medicina Alapítvány és a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet. A Proaktív-19 program célja, hogy életmódbeli tanácsok nyomán minimalizálni lehessen a fertőzés egészségkárosító hatását a 60 év feletti korosztály esetében. Fontos megemlíteni, hogy a programban való részvétellel a járványtól függetlenül egy általános egészségi állapot javulást is el lehet érni, tehát a programban résztvevők mindenképpen profitálnak a regisztrációval. A programba regisztrálni személyesen a Richter Egészségváros program keretén belül a Proaktív-19 sátorban, illetve telefonon, a díjmentesen hívható, 06 80 442 642 zöldszámon tud minden nap 8 és 20 óra között az, aki elmúlt 60 éves. További részletekhez>

11 megtekintés
bottom of page