top of page

Szabadegyetem


A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Szociológiai Gyűjteménye a Hilscher Rezső Szociálpolitikai Egyesülettel partnerségben Ferge Zsuzsa tiszteletére Szabadegyeteme folytatódik:

május 18.-án du 5 órakor

VIII.kerület Öt pacsirta utca 4.

Téma: A döntéshozók társadalompolitikai felelőssége

Felkért előadók: Csepeli György professor emeritus, ELTE, ME: A segítő szervezetek fejlesztése Dr. habil Szabó-Tóth Kinga intézetigazgató, egyetemi docens, ME, ATTI : Társadalompolitikai fordulat mikroszinten: gyakorlatok és dilemmák

Az eseményen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni lehet a szociologia@fszek.hu e-mail címen.

*

Az előadás-sorozat Ferge Zsuzsa munkásságát veszi alapul, és azokat az elveket, értékeket közvetíti egy szélesebb közönség számára, amelyeket Ferge szociológusi pályája során folyamatosan szem előtt tartott és képviselt. A szegénység és a kirekesztés elleni küzdelem; az emberi méltóság tisztelete; a tudományos alaposság és az elveihez hű magatartás összeegyeztetése munkája során valódi példaképpé teszi őt.

A program szakmai részének összeállítása Talyigás Katalin, Rauh Edit és Hegyesi Gábor munkája.


A regisztráció elindult, aki személyesen szeretne részt venni az eseményen, várjuk jelentkezését a szociologia@fszek.hu e-mail címen!


Köszönettel Talyigás Kati


Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Soron következő Budapest másképp sétánk 2024. június 11-én 14 órakor veszi kezdetét. Ezúttal Budapest új arcát - a magyar La Défense negyedet, Infó-park és a Kopaszi-gát környékét,

Comments


bottom of page