top of page

Tekerj a szívedért 2023


Kedves Megyei elnökök!


Az egészségmegőrzést szolgáló program kedvező fogadtatása miatt mellékeljük a Nyugdíjasklubok és Idősek "Életet az éveknek" Országos Szövetsége Zala Megyei Szervezete felhívását, hogy a Szövetség Sportbizottsága 2023-ban csatlakozik a programhoz és kezdeményezi, hogy az ország számos pontján ugyan ebben az időben, 2023. szeptember 23-án, szombaton, 10 órakor pattanjanak nyeregbe fiatalok, családok, idősek azért, hogy a mintegy 12 km-es távot/oda vissza kb. 25 km oda/ vissza távot együtt “tekerjék” végig, hiszen a sporttal sokat tehetünk önmagunkért és az egészségünkért.

A zalai szervezet a 2023. évi munkatervébe beillesztette a programot, amely elsősorban az időskorúak egészségét hivatott szolgálni, de közismert az is, hogy az idős kor “fittségét”, egészségét fiatal korban kell megalapozni és ezért célunk, hogy e programban minden korosztály képviseltesse magát, csatlakozzon ehhez.

A Sportbizottság javasolja a többi megyei elnöknek, kluboknak, hogy illesszék be munkatervükbe ezt a programot.

Ne feledjük a sport a és a vidámság egészségünkre, szívünkre pozitív, jótékony hatású!


A felhívással kapcsolatban további felvilágosítással, kéréssel forduljatok Vidovicsné B. Erzsébethez, telefonszáma: 30/316-60-85.

Kérjük, hogy minél szélesebb körben népszerűsítsétek ezt a felhívást.


Üdvözlettel:

Medveczki Aranka és Czingler Sándor


Letölthető felhívás

Kerékpár
.doc
Download DOC • 109KB

bottom of page