top of page

Világ Gyalogló Nap


Kedves Klubvezetők!


Közzé tesszük a Magyar Szabadidősport Szövetség által meghirdetett Világ Gyalogló Nap felhívását. Az eseménysorozat részeként a Magyar Nyugdíjasok Egyesületeinek Országos Szövetsége 2021. október 7-re hirdeti meg a túráját.

Nevezési határidő szeptember 20!

Ajánljuk figyelmükbe az alábbi rendezvénysorozatot, melynek kapcsán kisebb közösségekben lehetőség van a gyalogos túrák szervezésére, megteremtve ezzel a közös mozgás élményét. A gyaloglás remek eszköze lehet fizikai és lelki egyensúlyunk karbantartásának, a régebb óta fiatal korosztály számára is könnyen teljesíthető aktivitás. További részletek az alábbi letölthető felhívó levélben.


Felhivo_level_nyugdíjasoknak_WWD2021
.pdf
PDF letöltése • 171KB

Bízunk abban, annak ellenére, hogy nagyon rövid a határidő,- korábbi leveleinkből már értesültetek róla, - minél többen csatlakoztok e felhíváshoz.


Kérjük, hogy a jelentkezési lapon, melyet online kell beküldeni, legyetek kedvesek a klub pontos nevét és helyét is beküldeni, Budapest megnevezéssel, a későbbi pontosítás céljából van szükség a város feltüntetésére.

A verseny lebonyolítás részleteit, jelentkezési lap elérhetőségét és további információt a letölthető versenykiírás tartalmaz.

Versenykiírás nyugdíjas szervezeteknek_WWD20201
.pdf
PDF letöltése • 303KB

Várják jelentkezéseteket a megadott elérhetőségen.

Üdvözlettel: "Életet az Éveknek" Területi Egyesülete elnöksége

18 megtekintés

Comments


bottom of page