top of page

Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara Ünnepi Nagykoncertje


A Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara fennállásának 168. évfordulóját ünnepli a MÜPAban november 10-én 19:30 órai kezdettel!

Az Erkel Ferenc által alapított szimfonikus zenekar hangversenyén Bernstein, Ravel és Gershwin művei csendülnek fel, Rico Saccani világhírű amerikai karmester vezényletével! A koncert nyitányaként Kovács Zoltán új művének ősbemutatójára kerül sor, a szerző vezényletével. Zongorán közreműködik Fejérvári Zoltán.


Az ünnepi nagykoncertre Önnek és munkatársainak, valamint nyugdíjas klubtagjainak 50%-os kedvezménnyel kínálunk jegyeket, melyeket az alábbi linkre kattintva, a VIP50 kuponkód megadásával vásárolhatnak meg.


(A kedvezmény igénybevételéhez válassza ki a megvásárolni kívánt helyeket, kattintson a "Kosárhoz" gombra, majd a "Kuponkód" mezőbe írja be: VIP50, és nyomja meg az "Érvényesít" gombot.)

Amennyiben nem áll módjában online megvásárolni a jegyeket, vagy nehézségbe ütközik a kedvezmény érvényesítése során, kérem legkésőbb november 5-ig (péntek délutánig) jelezze felém a magyarkrisztina@bftz.hu e-mail címen, vagy keressen a 0620 620 10 50-es telefonszámon.


Műsoron:

Kovács Zoltán: Ludus luminis (ősbemutató)

Ravel: g-dúr zongoraverseny

Bernstein: Szimfonikus táncok a West Side Storyból Gershwin: Egy amerikai Párizsban

Karmester: Rico Saccani

Közreműködik: Fejérvári Zoltán zongoraművész,

valamint a Budapesti Filharmóniai Társaság Zenekara

Az est házigazdája: Becze Szilvia


Szeretettel várjuk Önöket, hogy együtt ünnepelhessünk!

Magyar Krisztina projektmenedzser



Címlapkép: bftz.hu

6 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Soron következő Budapest másképp sétánk 2024. június 11-én 14 órakor veszi kezdetét. Ezúttal Budapest új arcát - a magyar La Défense negyedet, Infó-park és a Kopaszi-gát környékét,

bottom of page