top of page

Hogyan folytassuk...

Frissítve: 2020. aug. 24.


Kedves Klubvezetők, Klubtagok!


Itt a nyár közepén azon töröm a fejem, hogyan folytassuk az életünket?


Többségünk fegyelmezetten betartotta/betartja az előírásokat. Otthon maradtunk, sokszor kezet mosunk, maszkot, kesztyűt viselünk. Nem mentünk közösségbe, ha vásárolunk, tartjuk a távolságot.


Ugyanakkor egyre inkább érezzük a közösség hiányát: nagyon sokan élünk egyedül, és alapvető szükségletünk lenne a találkozások, az együttlétek, azok a beszélgetések, amelyek megerősítik bennünk, hogy nemcsak túlélni akarunk, hanem teljes életet szeretnénk élni.


Az eltelt harminc év bebizonyította, hogy mi szívesen vagyunk együtt, örömmel veszünk részt közös programokon, igyekszünk jól érezni magunkat.

Ki kell találnunk, hogyan lenne a legjobb: vigyázva egymásra, törődve a magunk és társaink egészségével folytatni a sikeresen működő közösségi klubéletet, a kötetlen beszélgetéseket, a barátságokat!


Mindenkit arra kérek, gondolja végig a folytatás lehetőségeit: hogyan találkozhatunk a klubokban, a klubok egymással, kisebb-nagyobb budapesti közösségként?


Azokra is gondoljunk, akik bár részt vennének, de különböző okok miatt már nem tudnak közénk jönni. (Félnek, sérülékeny a fizikai és lelki egészségük). Velük is törődnünk kell! A közösségeink megtámasztó erő lehet ebben a krízisben nekik is.


A javaslatokat augusztus 25-ig kérlek, küldjétek el a címünkre!

Nagyon várom a válaszotokat, és szeptember 2-án vagy élőben, vagy virtuálisan találkozzunk!


Üdvözlettel: Talyigás Kati

59 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Együttműködési szándéknyilatkozat

„Közös a jövőnk.” Ezzel a gondolattal kezdődik a három diákszervet által kidolgozott és Karácsony Gergely főpolgármester által felvállalt program. Ez a gondolat volt a vezérfonala a mostani kormányza

Meghívó

Ferge Zsuzsa szakmai örökségének nyomában szabadegyetem, 2 évad, 7. alkalom, 2024 április11 du. 5óra Az időstársadalmat érintő kérdések és problémák - kerekasztal-beszélgetés Felkért résztvevők - Szém

Commentaires


bottom of page